„Câinii latră, caravana trece”, SINECURILE merg mai departe la Compania de Apă. Dar nu numai…

„Câinii latră, caravana trece”, SINECURILE merg mai departe la Compania de Apă. Dar nu numai…

Zicala „câinii latră, caravana trece” se potrivește perfect pentru ceea ce se întâmplă, de zeci de ani, la Compania de Apă Arad.

Adică, deși în tot acest timp presa sau politicienii din opoziție au făcut referire și au condamnat angajările pe linie de partid(e) care au avut loc acolo, culminând cu angajarea lui Iustin Cionca și a Geaninei Pistru, pe bani grei, „să taie frunze la câini” și, astfel, să aibă timp să facă politică în favoarea PDL – PNL, nimic nu s-a întâmplat în instituția stat în stat care „mulge” foarte mulți bani de pe arădeni.

Situația de la Compania de Apă a fost adusă în discuție de deputatul Mihai Fifor, într-o conferință de presă pe o altă temă, dar, nu-i așa?, Compania de Apă din Arad poate fi – și este! – oricând o temă de actualitate.

Deputatul social-democrat s-a referit la Compania de Apă, dar nu numai, în contextul disponibilizărilor preconizate de municipalitate în aparatul propriu.

Dar, iată ce a spus Mihai Fifor:

Desigur, nu ne așteptăm să ia cineva vreo măsură legată de angajările pe pile de la Compania de Apă ori alte instituții și societăți ale administrației arădene – sau, Doamne ferește!, vreo minte luminată să zică: „Gata, până aici!”, că doar „câinii latră, caravana trece”…

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.