Călătoreau liniștiți când deodată unul dintre pasageri S-A UITAT pe geamul avionului și a observat ceva ÎNFRICOȘĂTOR! (VIDEO)

Pasagerii unui avion au trecut prin momente de panică, după ce un bărbat s-a uitat pe geamul aeronavei și a observat că aceasta pierdea combustibil.

Bărbatul a alertat imediat însoţitorii de zbor, care i-au transmis mesajul pilotului, iar acesta a decis să facă o aterizare de urgenţă.

Avionul de mici dimensiuni, care zbura din Chattanooga spre Dallas avea 41 de pasageri la bord.

„S-a uitat pe fereseastra aflată în dreptul unei aripi şi a văzut cum combustibilul curgea pur şi simplu”, a relatat unul dintre călători.

În plus, în avion se simţea un puternic miros de combustibil.

Potrivit autorităților, cel mai probabil, persoana care a alimentat avionul fie a uitat să închidă capacul rezervorului, fie nu l-a închis corect.

Viaţa niciunei persoane nu a fost pusă în pericol, a explicat pilotul Roger Nunamann, care nu se afla, însă, la bordul avionului.

„Nu este prima dată când se întâmplă aşa ceva şi nici nu va fi ultima oară. Din câte ştiu, un astfel de incident nu a provocat niciodată un incendiu sau vreo prăbuşire”, a explicat pilotul.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.