Călătoria Micului Prinț … prin Himalaya! Arădenii, invitați la un film documentar despre o ascensiune în PREMIERĂ

Călătoria Micului Prinț … prin Himalaya! Arădenii, invitați la un film documentar despre o ascensiune în PREMIERĂ

Arădenii sunt invitați să urmărească un documentar fascinant despre depășirea limitelor și succes.

În data de 23 iunie 2019, ora 19:00 la Hotel Ibis Styles, Calea Aurel Vlaicu nr. 306, va avea loc prezentarea filmului „Le voyage du petit prince”.

Călătoria Micului Prinț poate să sune ciudat, ca titlu, pentru un documentar realizat despre o ascensiune în Himalaya în premieră. Dacă ne gândim însă la viețile noastre și la drumul parcurs atât pe orizontală cât și pe marile verticale, nu mai este atât de abstract, spune alpinistul arădean Zsolt Torok.

„Suntem cu toții câte un «Micul Prinț», călătorim prin lume și ne întâlnim, ne lovim de diferite personaje. Ele ne ajută să înțelegem mai mult din lumea care ne înconjoară sau încearcă să ne frâneze în inițiativele noastre. Dacă reținem faptul că Micul Prinț nu a uitat niciodată valorile de pe planeta lui mică, în care el credea, avem șansa să trăim ghidat de frumos în viață. Inocența nu este nici slăbiciune, nici prostie. Este doar felul de abordare în care punem mereu binele în față . Încrederea este una din valorile de bază și în același timp este ceea ce ne-a adus pe noi trei până pe vârf …Teofil Vlad, Romeo Popa și Zsolt Torok”, spun realizatorii filmului.

  1. E nevoie de invitatie la accesul in sala de proiectie?

    Raspunde
  2. Aaa, e un film documentar. După titlu, credeam că-i vorba de Cionca în vizită în China.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.