Călătorie plătită cu SEX. Face turul țării culcându-se cu câte un bărbat în fiecare oraș!

Călătorie plătită cu SEX. Face turul țării culcându-se cu câte un bărbat în fiecare oraș!

O tânără de 19 ani face turul țării culcându-se cu câte un bărbat în fiecare oraș în care ajunge.

Tânăra pe nume Ju Peng este din Shanghai (China) și a postat un anunț legat de această călătorie pe site-ul de socializare al Chinei, Weibo.

Ju Peng nu se culcă cu oricine. Portretul bărbatului cu care tânăra acceptă să petreacă o noapte în schimbul achitării de către acesta a perioadei ei de ședere în acel oraș a fost făcut de ea chiar în cadrul anunțului postat pe site-ul de socializare: „să arate bine, să aibă până în 30 de ani, să aibă peste 1,75 metri înălţime şi, bineînţeles, să fie bogat”.

Bărbaţii trebuie să-mi finanţeze transportul până în oraşul lor şi toate cheltuielile pe perioada şederii mele acolo şi este obligatoriu să fie fermecători. În schimb, vor avea la dispoziţie o noapte întreagă cu mine, atenţia mea şi şansa de fi în compania unei fete cu adevărat frumoase”, a mai scris chinezoaica.

Călătoria ei controversat a stârnit o frenezie social media, unii acuzând-o de prostituție, alții catalogând-o ca fiind „ușuratică”.

„Nu are de ce să-mi fie ruşine. Este că şi cum aş face autostopul”, susține Ju Peng hotărâtă să-și ducă la bun sfârșit proiectul.

Foto: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.