Mai multe articole din rubrica "" ↑

Călătoriți în Europa cu trenul? EVITAȚI să schimbați în Budapesta! Gara de Est, ÎNCHISĂ din cauza imigranţilor

Călătoriți în Europa cu trenul? EVITAȚI să schimbați în Budapesta! Gara de Est, ÎNCHISĂ din cauza imigranţilor

Gara de Est din Budapesta a fost temporar închisă, marţi, după ce peste 3.500 de imigranţi au sosit în Viena în cursul zilei de luni, după ce s-au îmbarcat în trenuri cu plecare din Budapesta, un număr record de imigranţi sosiţi pe teritoriul austriac într-o singură zi.

Sute de imigranţi împingeau către porţile metalice ori de câte ori vreun tren urma să plece către Viena sau Munchen, dar au fost blocaţi de către poliţiști.

Autorităţile au anunţat la difuzoare că toate trenurile sunt suspendate pentru o perioadă nedeterminată. Documentele imigranţilor au fost verificate, iar cei cu bilete de tren, dar fără vize UE au fost daţi afară din gară.

În aceste condiții, CFR Călători recomandă pasagerilor români care vor să ajungă la Viena sau către alte destinaţii din Europa cu trenul să evite schimbarea în Budapesta.

CFR Călători recomandă pasagerilor din România care doresc să ajungă la Viena sau către alte destinaţii din Europa călătoria cu IR 346/347 “Dacia”, fără schimbarea trenului în Budapesta, se arăta într-un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, preţul pentru o călătorie Bucureşti Nord – Viena, cu oferta Smart Tickets, începe de la 39 Euro la vagon clasa a 2-a şi de la 49 de euro la vagon cuşetă.

Biletele la acest tren includ şi rezervarea locurilor până la Viena şi pot fi cumpărate de la casele de bilete CFR Călători din staţiile şi agenţiile deschise traficului internaţional.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, pasagerii pot să consulte pagina de internet a companiei sau să apeleze numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internatioal Gara de Nord Bucureşti).

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.