Calimente: „Falcă a avut, într-o emisiune, halucinații“

Calimente: „Falcă a avut, într-o emisiune, halucinații“

Președintele ALDE Arad, Mihăiță Calimente, a făcut referire, într-o conferință de presă, la o emisiune în care a fost invitat Gheorge Falcă. Din punctul de vedere al deputatului Calimente, primarul Aradului a avut o criză de delirium tremens (halucinații, delir), spunând niște lucruri absurde în emisiune.

„În cadrul unei emisiuni, probabil într-o criză de delirium tremens, Falcă a lansat o suită de elucubrații. A adus în discuție inclusiv Cetatea Aradului. Țin să îi reamintesc domnului primar că demersurile mele privind Cetatea au început în anul 1996 și au continuat pe timpul mandatului de premier al domnului Tăriceanu. Falcă era împotriva lor, dorea să pună mâna pe terenuri. În momentul de față, conform acordului semnat, dl. primar ar fi trebuit să înceapă lucrările în Gai, totuși nu schițează niciun gest în această direcție. Apoi, este anormal că Falcă își arogă merite în desemnarea Timișoarei drept capitală culturală europeană. Chiar nu are niciun merit“, a declarat Mihăiță Calimente.

„Falcă era mereu deranjat de faptul că eu apar pe posturi naționale de televiziune, în vreme ce dânsul bătea câmpii la televiziuni locale. Nu în ultimul rând, țin să remarc că voi sesiza organele abilitate – ANI respectiv DNA, întrucât Dl. Falcă încalcă legea în mod repetat și se îmbogățește prin abuzuri. Este vorba despre calitatea pe care o are, de asociat în cadrul firmei conduse de fostul său socru, Gheorghe Seculici (S.C. Pro-Arhitectura), firmă prin intermediul căreia au fost atribuite numeroase lucrări ilegale. Ultimul proiect, în vederea unui complex de 33.000 m.p., este de dată recentă – 15 septembrie și a fost votat de secretara Lilioara Stepănescu, fiind semnat de Levente Bognar”, a precizat Calimente.

  1. A,pe vremea cand dade-ai cu VERMORELUL te gande-ai la Arad -Capitala bla,bla…hai lasa ne Falimente cu halucinatile tale,cine te crede.

    Raspunde
  2. Se trezii domn Falimente sa vorbeasca din trecut?cat tupeu,din ce an se gandea el la Capitala Europeana,dar alaturi de Falca a avut amnezie?

    Raspunde
  3. Mai dar acest individ este in stare sa spuna orice despre oricine,doar,doar este remarcat.Pe unde trece,pe la toate partidele face acelas lucru.Nu il bagati in seama.

    Raspunde
  4. Ne lasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.