Calimente: „Toată lumea normală ştie că Aradul este judeţul cel mai bolnav din România“

Calimente: „Toată lumea normală ştie că Aradul este judeţul cel mai bolnav din România“

Mihai Calimente, președintele ALDE Arad, afirmă că recentele declaraţii ale liderilor PNL (printre care şi primarul Gheorghe Falcă), arată adevărata faţă a PNL-ului absorbit de PDL.

„O asemenea gargară electorală vine să definească tupeul şi cinismul acestor peneliști. Nu cu mult timp în urmă, aceşti politicieni de tip mafiot tăiau pensiile şi salariile tuturor bugetarilor, deci şi ale corpului medical. Cu neruşinare şi nesimţire, politicienii PNL vin şi condiţionează alegerea lor în noul Parlament şi noul Guvern (2017-2020) prin majorări de salarii. Arădenii ar trebui să ştie că liderul PNL Arad, primarul Falcă, a dispus suma de doar 70.000 de lei pentru sănătatea arădenilor, asta în timp ce pentru o aşa-zisă cultură (în fapt pentru campania electorală a PNL Arad pentru parlamentare) a dispus suma de peste 10 milioane de euro!“, a declarat Mihăiță Calimente.

„Toată lumea normală ştie că Aradul este judeţul cel mai bolnav din România, doar Falca şi liderii PNL Arad visează la capitale culturale sau verzi europene şi se întrec în chermeze pe bani publici. ALDE Arad condamna acest comportament sfidător şi nefiresc al PNL Arad şi, în special, al lui Gheorghe Falca, un politician cu tupeu care prezintă fals situaţia Aradului. Sperăm că arădenii, foarte mulţi dintre ei suferinzi de diverse boli cronice de care primarul Falca habar nu are, să înţeleagă că Aradul are nevoie de urgentă de o strategie serioasă de sănătate şi nu de injecţii mincinoase de propagandă marca Falca şi că există potenţial şi voinţă politică pentru a eradica boala şi suferinţa din Arad, obiective pe care ALDE Arad şi le asumă cu toată responsabilitatea, punându-se în slujba cetăţenilor“, a mai spus deputatul.

„Ca o dovadă a faptului că nu sunt vorbe în vânt, să nu se uite argumentele statistice care propulsează judeţul Arad pe nedorite locuri fruntaşe în topul bolilor. Aradul conduce în clasamentul naţional al bolilor de cancer, este pe locul 2 la afecţiunile cardiovasculare, respectiv pe poziţia a 3-a la TBC şi diabet!“, precizează Calimente.

Foto: Arhivă

 1. Toata lumea normala stie ca…Falconetii este cel mai mare escroc protejat de servicii si…tu,vermorel,esti cel mai prost,incult,agramat politruc,o nulitate bolnava a vremurilor trecute si actuale! Locul tau este la spitalul 9,locul escrocului la beciul domnesc,da repede,repede!

  Raspunde
 2. Cam mare înghesuială la masa aia…trifon, un papagal ce s-a insurat bine,dekany…o epavă, caliinente…n-am cuvinte, …purcaru..reșapat și scăpat de Ciupe speră, iar falis….oportunistul nr 1, gata sa bată palma și cu dracu doar doar….asta-i alde ??? Cu ăstia vine tariceanu in fata arădenilor ???? Pai din start…3-4 %

  Raspunde
  • Mai Gica. Inca de la inceput ar trebui sa stii ca numele proprii in gramatica romana se scriu cu litera mare . Pe la mijlocul dejectiei ti-ai adus aminte, dar ai uitat la fel de repede, ceea ce poate fi considerata o scapare. Nu stiu cate bomboane primesti pentru postarile astea dar cred ca ai fi mult mai castigat ca in timp ce sugi bomboanele sa te mai joci cu cartea de gramatica. Ai castiga si tu si noi.

   Raspunde
   • Anonimule numele proprii care merită osteneală se scriu cu literă mare, celelalte….oricum papagalule tu ești printre cei care nu merită ….cât despre gramatică las-o jos, plâng părinții tăi și acum că au aruncat banii pe facultăți private cu tine, doar doar o fi ceva de capul tău….

    Raspunde
 3. VA DATI SEAMA CATE MINCIUNI AU SPUS ASTIA LA UN LOC IN VIATA LOR POLITICA??? IMPOSIBIL DE NUMARAT

  Raspunde
 4. Ma bucura fapt ca postacii pnl in loc sa se ocupe de probleme reale stau si jignesc in mediu online . Asta e PNL ARAD O MOCIRLA

  Raspunde
 5. Bravos Calimente! Trebuie ca cineva sa spună lucrurilor pe nume. Nu se mai poate asa! Ne-am saturat de Falca!

  Raspunde
 6. Puterea aradeana se indrepta spre nulitate . Pregatiti va de show

  Raspunde
 7. Valentin costea 29 august, 2016, 8:43 pm

  Sa fiu in loc PNL ISTILOR nu as dormi linistit cu un Calimente dezlantuit

  Raspunde
 8. Nu poate posta Falca si ciracii lui cat vom raspunde noi aradenii

  Raspunde
 9. Bine Calimente Aradul doarme ciupestel.

  Raspunde
 10. Priviti dragi aradeni cine se gaseste sa dea lectii de morala…. o mana de traseisti politici care toata viata lor si-au urmarit doar INTERESELE PERSONALE ! Toti cei din poza au fentat cat au putut de mult pe toata lumea! Nici unul nu are nici o realizare in spate!

  Raspunde
 11. Ciupe este omul intereselor personale de la ALDE.Orientat tot timpul spre firma de gas si ai lui.

  Raspunde
 12. Mihaita, ai preluat de Ciupe chestia asta cu Aradul cel mai bolnav oras din Romania ??? tu chiar nu ai nimic personal de spus?DUTE DE UNDE AI VENIT,SA NU TE STIE NICI VANTUL(POATE TE PRINDE SI PE TINE)

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.