Calimente: Unde e onestitatea Alinei Gorghiu atunci când stă la braț cu Falcă sau Boc?

Calimente: Unde e onestitatea Alinei Gorghiu atunci când stă la braț cu Falcă sau Boc?

Deputatul arădean Mihăiță Calimente (ALDE) se întreabă unde este onestitatea liderului PNL Alina Gorghiu atunci când stă la braț cu Gheorghe Falcă sau cu Emil Boc?

Acesta consideră că Alina Gorghiu „este într-o situație caraghioasă este cea privind onestitatea oamenilor pe care îi propune PNL”.

„Ne spune doamna Gorghiu că partidul domniei sale propune numai oameni onești, arătând că aceasta este o calitate care îi separă de celelalte partide. Îi reamintesc doamnei Gorghiu că în partidul domniei sale se află următorii: Gheorghe Falcă, managerul de campanie, Anca Boagiu, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, Roberta Anastase, Gheorghe Ialomițianu, Vasile Blaga și mulți alți lideri ai vechiului PDL, toți cu șanse de a fi nominalizați pe locurile eligibile pentru Parlament. Onestitatea acestor personaje a fost dovedită de-a lungul guvernării Boc – Băsescu. PNL-ul doamnei Gorghiu este astăzi doar un paravan pentru vechii pedeliști, vechea oaste a lui Traian Băsescu. Doamna Gorghiu, prin oamenii cu care se afișează în mod public și pe care îi apără acum cu toată puterea, îi sfidează pe români, pe cei 7,4 milioane de oameni care au votat împotriva regimului PDL în urmă cu numai 4 ani. Unde este onestitatea doamnei Gorghiu atunci când stă la braț cu Gheorghe Falcă sau cu Emil Boc?”, a declarat deputatul arădean.

  1. ce onestitate? unde ati vazut dvs. onestitate in politica?

    Raspunde
  2. Borfas politic ajuns acum in partidul traseistilor penali !

    Raspunde
  3. Bine Calimente!Atentie la oamenii lui Ciupe…si Racovita…

    Raspunde
  4. Cine vorbeste de onestitate????????
    Domnule Calimente cum sa te credem ?? Cand noi aradenii stim cat de onest poti fi?Vezi afacerile cu VERMORELUL CU APA CHIOARA,antecedentele penale pe care le ai inca dinainte de revolutie,chiar crezi ca noi UITAM?

    Raspunde
  5. Ai dreptate Calimente,problema este ca ne indoim de tine mai mult ca de ea.

    Raspunde
  6. Erai si TU Calimente printre ei,cum te simti?

    Raspunde
  7. Uite cine vorbeste!!!!!!!!!!! de onestitate???????????????ha,ha,ha,ha,de unde Calimente ca TU nu ai!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  8. Da domnule Calimente ,noi cei 7 milioane si ceva de romani am votat PA BASESCU,cand domnia ta erai alaturi de el.Cu ce ai ajutat tu Aradul in acea perioada?

    Raspunde
  9. Vezi domnule Tudor,asta spune-am si eu,in cine sa avem incredere?ca sunt niste gunoaie care se plimba din tr-un partid in altul ca spalarea de bani dintr-o banca in alta.Acesti oameni creaza confuzie,fac rau unui partid nou infiintat care a pornit frumos si avea sperante de reusita,din pacate ii trage in jos.

    Raspunde
  10. Fieva mila de Calimente,pana si poza lui a ramas cu gura CASCATA,de la comentarii!!!!!

    Raspunde
  11. Sa va fie clar,eu nu mai votez Alde!

    Raspunde
  12. Calimente ?cel care a dat cu apa chioara cu vermorelul?

    Raspunde
  13. Ca si ALDE cind merge la brat cu Ciupe si Racovita oamenii lui Falca!

    Raspunde
  14. Tratament ptr.”sorin”-in fiecare dimineata sa iei 1 LINGURA de ulei de ricin si sa stai pe partea dreapta,culcat cel putin jumatate de ora.Mentionez sa stai culcat indiferent de zgomotele pe care le auzi.

    Raspunde
  15. Uitati-va bine dragi aradeni ! asa arata un politician NEVOTABIL !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.