Călin Costea : „UTA nu a fost ajutată de adimistraţia locală pentru a putea promova în Liga I”

Călin Costea : „UTA nu a fost ajutată de adimistraţia locală pentru a putea promova în Liga I”

Reprezentanţii Partidului Mândri că Suntem Arădeni îşi exprimă regretul că UTA nu  a fost susţinută de administraţia Falcă şi lăsată să joace într-un meci atât de important pe un teren impropriu.

Arădenii au disputat returul barajului pentru promovarea în Liga I, duminică, contra echipei din Voluntari. Meciul a început cu întârziere, din pricina faptului că din loc în loc erau bălţi şi jucătorii au fost nevoiţi să adune apa. „Este inadmisibil, ca o echipă ce doreşte promovarea în prima ligă să nu aibe suportul autorităţilor. Din pricina ploii torenţiale, s-au format bălţi şi partida era în pericol de a nu se disputa. Jucătorii şi chiar arbitrii au adunat apa cu prosoape, o imagine nedemnă de un oraş cum este Aradul”, spune Călin Costea, preşedintele Partidului Mândri că Suntem Arădeni.

Mai mult, Călin Costea spune că starea gazonului a afectat calitatea meciului şi afirmă că UTA avea o şansă în plus dacă exista un sistem de drenare. „Consider că şansele UTA-ei au fost spulberate de starea jalnică a terenului. Dacă exista un sistem de drenare a apei, se putea juca în condiţii optime, iar şansele noastre ar fi crescut”, mai completează Călin Costea.

  1. Dar tu marele patron al Aradului cum ai ajutat UTA daca te ti asa de mandru? Le-ai dat o sticla de vodka la tine in bort sau cum ai procedat?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.