Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, prezenţi vineri la Arad, la lansarea candidaţilor ALDE la alegerile locale

Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, prezenţi vineri la Arad, la lansarea candidaţilor ALDE la alegerile locale

Co-preşedinţii ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin vor sosi vineri la Arad pentru lansarea candidaţilor partidului la alegerile locale.

Cu acest prilej, la Teatrul de Stat Arad va avea loc lansarea candidaturii lui Ionel Ciupe la funcţia de primar al municipiului Arad. De asemenea, vor fi lansaţi candidaţii la primăriile a 23 de unităţi administrativ-teritoriale din judeţ.

„Lansarea vine în contextul în care, la Arad, ALDE este a doua forţă politică. Am muncit mult pentru asta şi o vom face în continuare”, a declarat Ionel Ciupe, preşedintele ALDE Arad, într-o conferinţă de presă la care a participat alături de preşedintele executiv al partidului, Mircea Purcaru, dar şi de doi dintre candidaţii din judeţ, Mariana Daniela Dihel, de la Zărand, şi Dan Ioan Şimon, de la Şimand.

După ce Mircea Purcaru s-a referit din nou la sistemul de sănătate din Arad, care în opinia sa este „la pământ”, cei doi candidaţi şi-au făcut publice intenţiile care-i mână în luptă pentru primăriile din Zărand şi Şimand.

  1. aldistul utc-isul 24 martie, 2016, 6:03 pm

    HA!HA!HA! L-ati reinviat pe Simon la Simand? Cum asa, mai sunt invatatoare pe acolo? Ca poate asa se termina scoala din Simand, nici un mandat a lui Simon fara o invatatoare fierbinte la primar !

    Raspunde
  2. FELICITARI ALDE!!! jos pdl-ul

    Raspunde
  3. IN ACEL ”PARTID” NU TE POTI INSCRIE DOAR DACA ESTI TRASEIST POLITIC. Cat despre cei din poza, no comment…. pacat de fatutza aia din poza ca se demite la asa ceva.

    Raspunde
  4. Marian, ce înseamnă ceea ce spui tu: se demite? Fă-mă te rog să înțeleg. Mersi.

    Raspunde
  5. Din pacate ciupe s-a vandut lui Falca. Acesta din urma i-a promis postul de viceprimar! Celalalt post ramanadu-i lui Bognar! Tariceanu habar n-are!

    Raspunde
  6. Are habar, a venit sa negocieze cu Falca si Basescu. Dar nu Ciupe va fii vice – primar ci Sergiu Balcea. Asta va fii lovitura dura data lui nea Ciupe. Oricum daca va castiga Ciupe atunci precis unul din vice va fii Falca.

    Raspunde
  7. Jos PDL-ul .Lasati Aradul in pace.Jos taxe si impozite.

    Raspunde
  8. Ionel Ciupe un liberal adevarat!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.