Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad organizează cursuri de Expert Achiziții Publice și Formator

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad organizează cursuri de Expert Achiziții Publice și Formator

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin Centrul de Formare Profesională, organizează în perioada 28.09.2016–25.10.2016 cursul de „Expert Achiziții Publice”.

Tematica cursului vizează reglementări legislative în domeniu, noile directive, responsabilități în activitate, precum și actorii implicați și utilizarea sistemului electronic de achiziții publice.

Pe parcursul acestei sesiuni de formare, participanții îşi vor dezvolta abilitățile şi competențele necesare gestionării activității de achiziții publice.

CCIA Arad organizează, începând cu data de 19 septembrie, și un nou curs de „Formator”, finalizat cu examen de absolvire.

Cursurile care se organizează la sediul CCIA Arad, din strada Cloșca, nr. 5 sunt acreditate, recunoscute de Autoritatea Națională de Calificări, de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatele obținute fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană.

Pentru detalii suplimentare, vă puteți adresa managerului de proiect Carmen M. Crișan, contact: ccia@ccia-arad.ro sau carmen.crisan@ccia-arad.ro, telefon: 0730.188.299 sau 0257/200.800, fax 0257/254200.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.