Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură a județului Arad sprijină antreprenoriatul

Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură a județului Arad sprijină antreprenoriatul

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad este fidelă misiunii sale de a sprijini mișcarea antreprenorială din județul Arad.

Împreună cu voluntari membri ai Camerei inaugurăm, începând cu data de 17 februarie 2017, un proiect de consultanță gratuită adresată membrilor Camerei cât şi celor care fac primii paşi într-un proiect antreprenorial.

În cadrul sesiunilor de consultanță veți putea afla răspunsuri legate de care este cea mai avantajoasă formă de organizare a afacerii dumneavoastră, dacă sunt fonduri europene disponibile, ce avize și autorizații aveți nevoie pentru a porni și ce pași trebuie să faceți pentru a vă atinge obiectivul.

Prima sesiune de consultanță va avea loc vineri, 17 februarie 2017, între orele 17-20, la sediul Camerei de Comerț, Industrie şi Agricultură a județului Arad din str. Cloșca nr.5.

Persoanele interesate să beneficieze de aceste sesiuni de consultanță gratuită sunt rugate să transmită intenția lor de participare prin e-mail la adresa businessconsultancy@ccia-arad.ro sau să se programeze la nr. de telefon 0743171518.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.