Camionetă Mercedes căutată în Italia, descoperită la Nădlac

Camionetă Mercedes căutată în Italia, descoperită la Nădlac

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat la Nădlac o camionetă căutată în Italia, pe care un cetăţean român intenţiona să o introducă în ţară. Acesta s-a prezentat marţi, în jurul orei 17.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac pentru a intra în ţară la volanul unei camionete marca Mercedes, înmatriculată în Italia în anul 1997.

La controlul de frontieră şoferul a prezentat, pentru autovehicul, un certificat de înmatriculare şi o asigurare tip Carte Verde din care reieşea faptul că proprietar este un cetăţean italian.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat că maşina figurează cu menţiunea „bun căutat în vederea confiscării” alertă introdusă de Italia în data de 01.04.2014.

Şoferul le-a declarat oamenilor legii că a împrumutat maşina de la un cetăţean sud-american, din Milano şi nu ştia că aceasta face obiectul vreunei alerte.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră îl cercetează pe bărbat pentru complicitate la furt iar maşina, în valoare de 4.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul sectorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.