Campania „CamAradul Sănătății” își ia rămas bun de la arădeni (GALERIE FOTO)

Campania „CamAradul Sănătății” își ia rămas bun de la arădeni  (GALERIE FOTO)

Primăria Municipiului Arad și compania de comunicare medicală HOUSTON NPA au încheiat astăzi campania de promovare a sănătații în comunitatea arădeană „CamAradul Sănătății”.

Campania s-a desfășurat între 1 octombrie şi 30 octombrie 2014 și a presupus organizarea a două conferințe de informare pe teme medicale dedicate cetățenilor din Municipiul Arad.

În 8 octombrie, la Teatrul Ioan Slavici Arad, între orele 17 şi 21, a fost conferința de informare medicală pentru persoanele cu vârste cuprinse între 18 şi 35 ani, iar în 15 octombrie, tot la Teatrul Ioan Slavici Arad, între orele 17 şi 21 – conferința de informare medicală pentru persoanele cu vârsta peste 35 ani.

A treia conferință a avut loc la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, sâmbăta, 25 octombrie 2014, în Aula Magna Universitaria, Campus Universitar Vasile Goldiș, cu tema „Antibioterapia și infecțiile nosocomiale în 2014”.

În cadrul evenimentelor organizate în campania „CamAradul Sănătății” au fost furnizate informații despre prevenție, diagnostic timpuriu și tratament în cazul celor mai frecvente afecțiuni medicale întâlnire la arădeni iar participanții au primit sfaturi competente direct de la specialiști și au aflat mai multe informații despre serviciile medicale și comunitatea medicală din Arad.

Astăzi, la Primăria Arad, în sala Ferdinand, au fost înmânate mici simboluri și diplome pentru participanții activi în această campanie, astfel mulțumindu-le pentru ajutorul dat arădenilor și pentru întărirea încrederii oamenilor în cadrele medicale. Mulţumiri se cuvin organizatorilor de la Houston NPA care au făcut totul posibil (Ecaterina Sanpetrean, director filiala Banat, și dr. Maria Szerac CEO Houston) şi Primăriei Arad pentru sprijinul oferit.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.