Campania „Children of Moldova” cunoaște o amploare deosebită

Campania „Children of Moldova” cunoaște o amploare deosebită

Campania care are ca finalitate implementarea programului „ Dezvoltarea psihoeducațională a educabililor din Republica Moldova prin intermediul noilor tehnologii ” – un program educațional care are la bază un algoritm informatic unic – , inițiată în urmă cu două săptămâni, cunoaște o amploare deosebită.

Numeroase organizații și companii din unele state europene, unde există o diasporă moldovenească semnificativă, și-au manifestat disponibilitatea în susținerea acestui demers.

  Această aplicație web are rolul de a centraliza platformele educaționale existente în scopul stimulării învățării, optimizând acest proces pe tot parcursul vieții la diferite categorii profesionale. Reunind cele mai performante platforme educaționale existente, programul ghidează educabilul pe tot parcursul procesului educațional. De menționat și faptul că această platformă reușește, prin intermediul algoritmului informatic, să orienteze educabilul și în ceea ce privește cariera, profesia, deci este extrem de utilă și pe piața muncii.

„ Ne bucură foarte mult receptivitatea față de acest proiect care va aduce plus valoare în foarte multe domenii: de la educație, la domeniul social, până la cel economic, la nivelul Republicii Moldova . Campania va continua câteva luni de zile, deoarece a generat o emulație deosebită în jurul acestui program ”,  a declarat dr. Antoniu Martin, inițiatorul acestei campanii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.