Mai multe articole din rubrica "" ↑

Campania electorală debutează cu o PLÂNGERE PENALĂ! Vizat e un membru marcant al PNL şi reprezentantul unei TIPOGRAFII

Campania electorală debutează cu o PLÂNGERE PENALĂ! Vizat e un membru marcant al PNL şi reprezentantul unei TIPOGRAFII

Campania electorală debutează cu o plângere penală la Arad, după ce reprezentanţii PNL au distribuit aseară, cu o oră înaintea demarării cursei electorale, flyere mincinoase la adresa PSD.

Totul a fost dat în vileag de senatorul Mihai Fifor, într-o conferinţă de presă.

„Domnul Cionca spunea că vom avea o competiţie electorală corectă, civilizată. Ca să ne convingă că aşa va fi, cu o oră înainte de începerea campaniei electorale, s-a gândit să le facă arădenilor o surpriză”, a spus Mihai Fifor, prezentând flyerul mincinos distribuit de liberali. „Aşa înţelege să procedeze echipa Falcă, Cionca, Boghicevici, Bîlcea, Şcheau…”, a declarat, cu părere de rău, Mihai Fifor.

Acesta a precizat că flyerele au fost distribuite dintr-o maşină având numărul de înmatriculare AR-11-GMB. „Vedeţi ce consilier local are numele cu B”, a spus Fifor, spunând că PSD va face în acest caz o plângere penală. „Sperăm ca organele în drept să-şi facă datoria şi la Arad”, a spus senatorul.

În ceea ce priveşte cercetările, lucrurile sunt destul de simple: Dacă tot se ştie cine a distribuit flyerele, se poate merge pe fir, să se ajungă la tipografia care le-a tipărit, ai cărei reprezentanţi trebuie să spună apoi cine le-a comandat.

În ceea ce priveşte flyerul, Mihai Fifor a spus că acesta reprezintă „o minciună şi o dezinformare”.

fifor-cu-plasa

În ceea ce priveşte PSD Arad, senatorul a declarat: „Vom continua să facem o campanie civilizată şi corectă”, adăugând: „Suntem singurul partid care intră în campania electorală cu un program de guvernare”.

Spre deosebire de PSD, referindu-se la liberali Fifor a spus: „În afară de zgomot, oamenii aceştia nu produc nimic”.

fifor-cu-flyerul

„Suntem obișnuiți cu minciunile clanului Falcă”

Referitor la conţinutul flyerului, senatorul a precizat: „PNL a lansat aseară, un atac murdar, fără precedent, la adresa PSD, cu doar câteva ore înainte de începerea campaniei electorale. Este vorba despre difuzarea ilegală a unui flyer prin tot oraşul care conţine numeroase calomnii la adresa partidului nostru. Fiţuica fără nume (dar se înţelege foarte bine de unde provine), care a fost răspândită peste tot cuprinde minciuni sfruntate, care nu au nici o legătură cu realitatea. Ca exemplu, se vorbeşte în acest text fără noimă, despre administraţia PSD, care a blocat activitatea CET, deşi se ştie foarte bine cine conduce oraşul de ani de zile. Liberalii, care se ascund în spatele acestor minciuni, acuză partidul nostru că s-ar fi opus funcţionării CET!

Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns! Toată lumea ştie cum administraţia PDL – Falcă a distrus, sistematic, de ani de zile, sistemul de termoficare al oraşului nostru. Cine s-a aflat de ani de zile la conducerea CET? Cine sunt cei care sunt au hotărât de ani de zile soarta CET? Cine a căpuşat de ani de zile societatea CET? Cine sunt cei din gaşca lui Falcă, din reţeaua infracţională a PNL, care şi-au bătut joc de arădeni, în fiecare an? Vă aduc aminte că, la fiecare început de iarnă, oamenii tremură de teamă că nu vor avea căldură în casă. De ce? Pentru că CET este în faliment de ani buni, iar soarta acestei societăţi este una cunoscută: insolvenţă. De ce? Din cauza corupţiei şi incompetenţei administraţiei Falcă. Toate aceste mizerii lansate de liberali, cu câteva ore înainte de campania electorală, demonstrează disperarea impostorilor din partidul lui Falcă. Asta pentru că, acum când sunt în faţă dumneavoastră, arădenii nu au certitudinea că vor avea căldură în casă, iarna această. O iarnă lungă, care va fi resimţită, pe pielea noastră, pe banii noştri, din cauza minciunilor şi hoţiilor primarului Gheorghe Falcă. În loc să fie preocupată de soarta arădenilor, administraţia Falcă vine cu calomnii la adresa PSD, crezând că arădenii vor da votul PNL, la alegerile parlamentare.

Cea mai ordinară minciună avansată este posibilitatea ca Aradul să piardă o finanțare de 9,4 milioane de franci elvețieni, pentru că PSD n-a vrut să voteze preluarea ilegală a rețelelor de la CET. Se spune în fluturașii cu pricina, că cei din Primăria Arad, de la PDL, bineînțeles, s-au zbătut pentru aceste fonduri și, iată, PSD le bagă bețe-n roate. Nimic mai fals, dar deja suntem obișnuiți cu minciunile clanului Falcă, care încearcă să-și mascheze incompetența, aruncând vina pe altcineva. Cele 9,4 milioane de franci sunt atrași la Arad în urma unui acord încheiat între Ambasada Elveției și Guvernul Ponta, prin Ministerul Finanţelor Publice (MFP) și MDRAP. Finanțarea pentru Primăria Arad a fost semnată în 16 iulie 2015, de către reprezentanții ministerelor și primărie, când guvernul era condus de Victor Ponta.  

Vreau să va aduc aminte că PSD a fost mereu preocupat să rezolve situaţia de la CET şi a venit cu propuneri concrete pentru a salva situaţia dezastruoasă a acestei societăţi aflate în subordinea primăriei. Pe noi nu ne interesează politizarea acestui subiect, noi nu vrem să ne batem joc de soarta şi viaţă arădenilor. Noi vream căldură în casa fiecărui cetăţean din acest oraş. Noi suntem responsabili, ducem o politică onestă faţă de arădeni.

Dar nici nu putem tolera aceste atacuri mârşave care vin din partea liberalilor. De aceea, vom face plângere la Poliţie pentru a demara cercetări în privinţa modului în care au fost distribuite aceste flyere şi cine le-a distribuit. Cineva trebuie să răspundă pentru aceste calomnii. Noi dorim o campanie electorală curate bazată pe bun simt şi respect reciproc”.

Loading...
 1. E vorba de gunoiul ăla de Boca Bogdan. Un butoi de căcat.

  Raspunde
 2. Bine v-au facut manca-v-ar puscaria de pesedisti infecti

  Raspunde
 3. Toti va dati mari si tari ca veniti sa ajutati cetatenii,dar adevarata fata a celor care vor votul cetatenilor este una MINCINOASA toti vor votul iar apoi uita de noi cei care am votat,de fapt ei vor CASCAVALUL iar noi un mic OS!

  Raspunde
 4. Alo ? Domnule Fifor , ce reprezinți tu pentru orașul Arad ? Ce te recomanda ? Nu am auzit de tine sa contribui cu ceva la dezvoltarea orașului …de ce ai venit aici ? Sa vinzi gogoașa greceasca ?
  Ieși între oameni , mai citiți si stai de vorba cu ei , nu merge numai in haita si la televizor …
  Invita oamenii la dialog si venim sa vedem daca ai ceva de spus , in afara de afaceri personale .

  Raspunde
  • hotii din cutiile postale 11 noiembrie, 2016, 11:35 pm

   nu spera prea mult , el iese din casa doar sa culeaga flyerele altora din posta cetatenilor ca doar nu ai primit cadou acele pungi cu flyere ce le tii in maini , apai de pe acum te ocupi cu furtul domle Fifor? scuze dar daca iei de la cetatean din posta se numeste furt asa ca eu cred ca domn Falca stie el ce spune ….. hoti …hoti …hoti domle de pe acum si inca nu-s nici in parlament, asa da altfel nu sau doar asa ca altfel ne este jena ……

   Raspunde
 5. Vifor a inceput cum că doamne ii da in judecată pe aia cu flayerele, spunându-va (aveți grije cei ce aveți curajul să ziceți ceva contra PSD-ilor că vă paste un proces) pentru a nu mai avea curajul nimenea să intrebe de ce sa surpat autostrada inaugurată de pinochio și a nu avea nimenea curajul să intrebe cum de a luat el banii prin Pinochio de la Pasaj și ia transferat in Gorj

  Raspunde
 6. Bravos natiune , “cinste si respect” PNL-ului aveti niste candidati “deosebiti”. Crede-ti ca aradeni sunt chiar atat de orbi. Ne-am saturat de aroganta, minciuna,incultura si hotie. Nu fi-ti impresionati de cozile de topor peneliste.

  Raspunde
 7. Toate comentariile arată calitatea umană de cea mai joasă speță a autorilor. Omul, Fifor, nu a făcut altceva decțt să sesizeze un fapt anormal și degradant. Voi ați sărit cu bâta pe el încercând să-l discreditați doar pentru că reprezintă un partid pe care nu-l simpatizați sau nu vă place. 12 ani v-a fost tare bine cu Falcă și PDL-ul lui. Vă meritați unii pe alții. Aceasta e concuzia.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.