Când începe DEZINFECȚIA scărilor de bloc și când vor fi montate dispozitivele pentru soluții dezinfectante

Când începe DEZINFECȚIA scărilor de bloc și când vor fi montate dispozitivele pentru soluții dezinfectante

Consiliul Local Municipal a tăiat vineri, într-o ședință derulată în sistem de videoconferință, banii de la activități culturale și sportive și i-a dirijat spre acțiunile de luptă împotriva epidemiei de cornavirus.

Justificarea a fost aceea că administrația locală este cea care trebuie să asigure dezinfectanții și serviciile de dezinfectare periodică a spațiilor comune din blocurile de locuințe. Sumă alocată în acest sens este 2.700.000 de lei.

„În prima fază începem cu dezinfecția scărilor de bloc și a lifturilor.  Intenționăm să împărțim orașul în mai multe zone, astfel încât să lucrăm cu mai multe echipe în același timp, iar într-o săptămână să punem punct acțiunii de dezinfecție. În ceea ce privește montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la intrările blocurilor de locuințe, achiziția acestora s-ar putea dureze din lipsă de stocuri”,  a declarat primarul Călin Bibarț.

De remarcat, că tot vineri a fost alocată din Fondul de rezervă bugetară și suma de 60.000 lei pentru achiziționarea de termometre non-contact cu infraroșu.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.