Când oamenii normali au (m)orbul găinii și țin să ajungă o minoritate sexuală

Când oamenii normali au (m)orbul găinii și țin să ajungă o minoritate sexuală

Cu mult timp în urmă am văzut un film cu Stallone, care juca rolul unui polițist condamnat la criogenizare și readus la viață după mulți ani, pentru că era singurul capabil să-l distrugă pe un fost mare criminal, înghețat și el.

La un momentdat, o polițistă drăguță îi propune să facă sex, iar când el vrea să treacă la fapte, ea se arată profund scârbită de modul în care înțelegea el sexul. Îi explică, pe îndelete, că schimbul de fluide este profund anormal și a fost abolit cu mulți ani în urmă, că oamenii normali fac sex prin intermediul unor căști speciale, care… Nu insist. Vreau doar să spun că toți ceilalți se considerau normali, că așa trebuie. Ei, bine, fraților, cam asta se întâmplă acum. Goana asta nebună după promovarea drepturilor homosexualilor a provocat o nebunie colectivă. Am subliniat „promovarea”, pentru că nu mai este vorba despre respectarea drepturilor universal valabile ale omului, indiferent de orientarea sexuală, ci despre dreptul homosexualilor de a pretinde că ei sunt normali, iar noi, anormali, închistați în dogme și prejudecăți și așa mai departe. Oameni buni, nu este de glumă, se întâmplă astăzi! Există documente care vor deveni legi europene în care se vorbește, ad literam, despre promovarea drepturilor comunității LGBT, nu respectarea, ci promovarea! Știți cine sunt promotorii acestor texte? În proporție de 99%, oameni normali, cu neveste și copii, care au interesul de a fi susținuți politic de către homosexuali. Iar noi, oamenii normali, nu vedem pădurea din cauza copacilor. Dacă Europa merge mai departe pe acest drum, ne vom trezi că mâine copiii și nepoții noștri vor avea la școală oră obligatorie de educație homosexuală!

Oameni normali, treziți-vă! Vreți să ajungem o minoritate? Nu vă îndemn să nu respectați drepturile lor, ci doar să nu le dați dreptul de a decreta că noi suntem anormali!

Simion Todoca 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.