Când vor avea românii următoarea MINIVACANȚĂ

Când vor avea românii următoarea MINIVACANȚĂ

Românii au avut parte în acest an de mai multe minivacanțe, datorită faptului că au putut lega sărbătorile sau zilele libere legale de weekend.

Mai sunt trei luni din acest an, iar în decursul acestora populația se va bucura de încă două minivacanțe, sau chiar de o vacanță de o săptămână.

Una va fi la sfârșitul lunii noiembrie, când vor fi trei zile libere legate, Sfântul Andrei fiind sărbătorit în data de 30, care cade vineri, iar din păcate pentru mulți, Ziua Națională va fi sâmbătă, care este oricum o zi nelucrătoare pentru majoritatea românilor.

În decembrie însă, ținând cont de faptul că prima și a doua zi de Crăciun sunt marți și miercuri, există șanse ca Guvernul să declare joi și vineri zile libere, astfel că am avea o vacanță în toată regula până în data de 2 ianuarie inclusiv.

Spunem că există șanse deoarece s-a mai întâmplat acest lucru chiar și anul acesta, pentru ca românii să se poată bucura de mai multe zile nelucrătoare legate, chiar dacă unele dintre ele vor fi recuperate.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.