Candidat SURPRIZĂ la vicepreședinția CJA! Cine vrea să-i ia locul Claudiei Boghicevici

Candidat SURPRIZĂ la vicepreședinția CJA! Cine vrea să-i ia locul Claudiei Boghicevici

Vacantarea unui loc post de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad prin plecarea Claudiei Boghicevici la Camera de Conturi a României trezește la viață lumea politică arădeană.

Teoretic, PNL nu ar trebui să aibă probleme în a-și impune voința la vot în CJA astfel încât în funcție să ajungă un liberal, dar problemele interne din partid (asupra cărora ne vom apleca în viitorul apropiat) ar putea da peste cap calculele lui Cionca, Bîlcea & Co.

În acest context, social-democrații nutresc un dram de speranță, dar au nevoie de concursul celorlalți componenți ai CJA: ALDE, PMP, UDMR și chiar al disidenților din PNL. E greu însă, cu calculele, și în acest caz.

Pe fondul nesiguranței celor doi mari actori din Consiliu se mai ridică un pretendent la respectiva funcție: Florin Remețan, liderul PMP Arad. Deși aflat în alianță cu liberalii și i s-a atras atenția să nu candideze la vicepreședinția CJA, Florin Remețan e hotărât: „Voi candida. Le-am și spus. De ce să nu candidez?”.

Acesta ar putea profita de războiul din PNL și ar putea miza pe voturile social-democraților care, la o adică, și-ar putea spune: „Mai bine Remețan, decât unul de la PNL!”.

Așadar, am putea asista la surprize, mai ales că – nu-i așa? – „încurcate sunt căile Domnului, dar ale politicii!”.

  1. Remetane pasarea malai viseaza

    Raspunde
  2. Doamne,ce a lasat Boghicevici in urma:activitate politica=0,protejarea anumitor favoriti,angajari „misterioase”…of,of

    Raspunde
  3. Ferească-ne Cel de Sus.Asta ar mai lipsi!

    Raspunde
  4. Si asa e” vai steaua lui de consiliu”.

    Raspunde
  5. Remetane bausi cam mult

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.