„Capernaum”, unul dintre cele mai apreciate filme din ultima vreme, ajunge la cinema Arta

„Capernaum”, unul dintre cele mai apreciate filme din ultima vreme, ajunge la cinema Arta

„Capernaum”, unul dintre cele mai apreciate și emoționante filme din ultima vreme, ajunge în această săptămână și la cinema Arta.

Filmul s-a bucurat de 15 minute de ovații la Festivalul de Film de la Cannes din 2018, unde a câştigat trei premii, inclusiv Marele Premiu al Juriului.

„Capernaum”este o emoţionantă poveste de supravieţuire în jungla periferiei moderne din Orientul Apropiat. Filmul rulează în cinematografe din 8 martie, iar la cinema Arta îl puteți viziona vinerea aceasta (22 martie), de la ora 20. Filmul spune povestea lui Zain, un băieţel libanez care-şi dă părinţii în judecată pentru „delictul” de a-l fi adus pe lume.

Realizat în haoticele cartiere din Liban, filmul lui Nadine Labaki, „Capharnaüm / Capernaum – Haos şi speranţă”, prezintă povestea inspirațională a unui băiețel care luptă să supraviețuiască sorții copleșitoare.

Sinopsis:

Protagonistul debutant Zain Al Rafeea, un refugiat sirian fără experiență actoricească, spune povestea unui băiat libanez (Zain) care fuge de părinții săi neglijenți, ajungând să-și poarte singur de grijă, până când găsește adăpost în șubreda casă a lui Rahil (Yordanos Shiferaw), o refugiată etiopiană, și a bebelușului ei, Yonas (Boluwatife Treasure Bankole), a cărui aventură urmează să înceapă.

Biletele pot fi achiziționate de la cinema Arta, de luni până joi, între orele 10-17, vineri, între orele 10-14, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului. Biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: cinemaartaarad@gmail.com.

Preț bilete:

– 12 lei preț întreg

– 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari

Informații la tel. 0257/280526

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.