Carambol în zona Pieței Caius Iacob, provocat de un șofer băut

Carambol în zona Pieței Caius Iacob, provocat de un șofer băut

Un șofer băut a avariat mai multe autoturisme în zona Pieței Caius Iacob.

Incidentul a fost sesizat e unul dintre proprietarii autoturismelor avariate. „Polițiștii locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în noaptea de 30 spre 31 august în zona Pieței Caius Iacob, în jurul orei 1.10, au fost sesizați verbal de un cetățean cu privire la faptul că autoturismul acestuia a fost avariat într-un incident rutier cauzat de o persoană de sex masculin care conducea un autovehicul marca Ford, de culoare neagră”, precizează reprezentanții Poliției Locale.

Autorul ciocnirii în lanț a acroșat două autovehicule staționate regulamentar în piața respectivă, după care a părăsit locul incidentului.

„Polițiștii locali s-au mobilizat rapid și au început verificarea zonei identificând, în scurt timp, un bărbat în stare vădită de ebrietate care, în momentul în care a devenit conștient de acțiunea patrulei DGPL de căutare a indiciilor privind eventualii făptuitori, a încercat să fugă. A fost oprit și legitimat de polițiștii locali, conform procedurii în vigoare. Dialogul ce a urmat a relevat că persoana respectivă, Ș.A., în vârstă de 35 de ani, era conducătorul auto care a provocat accidentul. Dată fiind natura penală a faptei, polițiștii locali au solicitat prezența unui echipaj al Poliției Rutiere din cadrul IPJ Arad, care a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor”, au mai declarat reprezentanții Poliției Locale Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.