Caravana Mercedes EQ, a mașinilor full-electrice, organizată de Auto Schunn pe un traseu superb (GALERIE FOTO)

Caravana Mercedes EQ, a mașinilor full-electrice, organizată de Auto Schunn pe un traseu superb (GALERIE FOTO)

Timp de două zile, în 7 și 8 august, colaboratorii, clienții dar și prietenii reprezentanței arădene „Auto Schunn” au luat parte la o caravană a mașinilor full-electrice de la Mercedes-Benz.

Aceasta s-a desfășurat pe drumul încântător din sudul Mureșului, de la Arad la Bata.

În cadrul Caravanei Mercedes EQ, oaspeții au putut experimenta conducerea celor două modele consacrate, EQC si EQA, de la Arad și până la Casa Bata, acolo unde au fost așteptați cu o masă oferită de organizatori.

„În primul rând doresc să mulțumesc invitaților noștri că au dat curs îndemnului de a trăi alături de noi aceste momente speciale, căci, într-adevăr, viitorul este aici. Acest fapt ne umple de încredere că toată neliniștea pe care astăzi o trăim din diferite motive, ușor, ușor ne va oferi soluții, astfel încât generațiile care vin să se bucure de planeta noastră. Noi suntem aici pentru dumneavoastră, mașinile sunt pentru dumneavoastră, ziua aceasta v-am dedicat-o tot dumneavoastră”, le-a transmis oaspeților Elena Kovacs, managerul general al reprezentanței „Auto Schunn”, în debutul evenimentului.

Managerul general a fost completat de managerul de vânzări, Dorin Cura: „Astăzi intrăm într-o nouă eră, cea a mobilității electrice și, de aceea, noi, echipa de la Auto Schunn, împreună cu doamna Kovacs, vă vom duce într-o experiență pe care nu ați avut-o până acum. Avem la dispoziție cele mai noi tehnologii, prin aceste modele EQA și EQC, pe care le veți avea la dispoziție pe întreg parcursul zilei de azi”.

De remarcat, că la întoarcere participanții s-au oprit la Lipova, la Mănăstirea Sfânta Maria Radna, pentru a-și încărca bateriile și din punct de vedere spiritual.

În final, trebuie spus că printre avantaje financiare ale achiziționării unor modele full-electrice se numără un ecotichet în valoare de 45.000 de lei și 12 rate CASCO gratuite. În plus, la modelele EQC și EQA se primește cadou o stație de încărcare a bateriilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.