Caravană mobilă de vaccinare împotriva COVID-19, pe Banu Mărăcine

Caravană mobilă de vaccinare împotriva COVID-19, pe Banu Mărăcine

Arădenii au posibilitatea de a fi vaccinați, fără programare, în parcarea unui hipermarket situat pe strada Banu Mărăcine.

După ce sâmbătă, centrul mobil de vaccinare s-a aflat preț de câteva ore la Arena Francisc Neuman, acesta a fost instalat într-o zonă special amenajată din parcarea unui hipermarket, astfel încât arădenii care vin să-și facă cumpărăturile, vor putea să se imunizeze, fără să fie necesară o programare prealabilă. Centrul mobil de vaccinare este deschis zilnic între orele 8 – 20, iar imunizarea se face cu serul Pfizer.  Cei interesați vor prezenta doar actul de identitate în vederea introducerii datelor personale în Registrul Național Electronic de Vaccinări.

Centrul mobil va rămână pe strada Banu Mărăcine până duminică, 30 mai.

Vă reamintim faptul că  Primăria Arad a demarat la finele lunii aprilie o campanie de susținere a imunizării, care se poate face inclusiv la domiciliu. „Ne adresăm tuturor, dar în special persoanelor vârstnice care nu se pot deplasa la centrele noastre de vaccinare. Programarea se face extrem de simplu, la telefon”, a precizat viceprimarul Lazăr Faur.

Numerele de telefon puse la dispoziție pentru programare sunt 0783.121.105 şi 0257.254.923.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.