„Caravana Sănătății” ajunge la Șicula

„Caravana Sănătății” ajunge la Șicula

„Caravana Sănătății”, un proiect derulat de Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG) Arad, va ajunge, sâmbătă, la Șicula.

„Caravana Sănătății” va poposi sâmbătă, 15 iulie, între orele 10 – 17, la Șicula, unde vor fi acordate în mod gratuit consultații medicale de specialitate de către medicii implicați în proiect persoanelor din comună și localitățile învecinate. Consultațiile vor avea loc la cabinetul de medicină de familie dr. Flavius Monța.

Pentru programări, cei interesați sunt rugați să apeleze la numărul de telefon 0770203268 – pentru consultații acordate adulților și la numărul 0740039777 – pentru consultații acordate copiilor.

A cincea ediție din anul 2023 a „Caravanei Sănătății”, proiect inițiat de rectorul UVVG, dr. Coralia Cotoraci, împreună cu dr Simona Dumitra, dr. Alciona Sasu și rezidenții secțiilor de Hematologie și Pediatrie își propune, ca la edițiile anterioare, îndreptarea atenției către pacienții în etate, copii și persoanele defavorizate. Aceste categorii de persoane vor beneficia de consultații gratuite de medicină internă, hematologie și pediatrie, recomandări analize amănunțite (dacă va fi cazul) și recomandări de tratament.

Proiectul a fost inițiat de Universitatea de Vest „Vasile Goldiș ” din Arad și este realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Arad, Arhiepiscopia Arad, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Direcția de Sănătate Publică Arad, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Colegiul Medicilor Arad, cu sprijinul MedLife și al Cetății Voluntarilor, Sun Wave Pharma, SECOM, Băncii pentru Alimente Timișoara, Fundației pentru Medicină Celulară și Moleculară și Bleu Pharma.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.