Caravana Sportului Arădean, la a doua ediție

Caravana Sportului Arădean, la a doua ediție

Caravana Sportului Arădean, organizată de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean, în parteneriat cu cluburile sportive din municipiu, va avea loc în luna iunie, în trei cartiere din Arad.

„Caravana Sportului Arădean este la a doua ediție, ne dorim să devină o tradiție care să contribuie la promovarea unu stil de viață sănătos. Am preluat inițiativa deputatului Sergiu Bîlcea cu convingerea că avem nevoie de evenimente care să îi îndrume pe tineri spre sport. Consiliul Județean Arad dezvoltă proiecte pentru tineret și timp liber la Căsoaia, Ghioroc și Moneasa, suntem parteneri pentru toți cei care doresc să contribuie la promovarea sportului și să dezvolte calendarul de evenimente pentru tineret”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

În cadrul proiectului Caravana Sportului Arădean, în fiecare sâmbătă, între orele 12 – 16, începând din 10 iunie și până în 24 iunie, în trei cartiere din Arad, vor participa cluburi de baschet, fotbal, dans sportiv, gimnastică, șah, volei, arte marțiale, tenis de masă, handbal, majorete și twirling, fotbal pentru nevăzători, fitness, cu diverse activități.

În cadrul Caravanei Sportului Arădean, cluburile participante vor avea standuri de promovare a activității pe care o desfășoară, pentru a-și prezenta oferta, cu scopul de a atrage cât mai mulți tineri spre sport. De asemenea, o parte dintre cluburi vor face demonstrații la fața locului (arte marțiale, tenis de masă, handbal, volei, dans sportiv, fotbal, șah, twirling, aerobic, etc). „Sportul înseamnă viață sănătoasă și disciplină. Am gândit Caravana Sportului Arădean ca o invitație la sport și  mișcare în aer liber. Aducem împreună cluburile sportive, copiii, tinerii și familiile lor la evenimente plăcute, distractive. Cluburile oferă demonstrații și informații, îndrumă participanții la exerciții. Primul pas este distracția în aer liber, pasul următor este înscrierea la o disciplină sportivă și, de ce nu?, pasul spre sportul de performanță. Vă așteptăm cu drag”, spune deputatul Sergiu Bîlcea, inițiatorul proiectului Caravana Sportului Arădean.

PROGRAM:

10 iunie, orele 12.00 – 16.00 – Parc Orizont (Micălaca);

17 iunie, orele 12.00 – 16.00 – Parcare Kaufland (Vlaicu);

24 iunie, orele 12.00 – 16.00 – Parc Alfa.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.