Caravana Universității Babeș-Bolyai se află astăzi la Arad

Caravana Universității Babeș-Bolyai se află astăzi la Arad

Caravana UBB ajunge astăzi în Arad. Elevii, dornici să afle despre experiența de student, admitere și oferta educațională a Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, sunt așteptați la prezentările voluntarilor din Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai.

Acestea vor avea loc după cum urmează: de la ora 09 la Colegiul Național „Vasile Goldiș” și la Colegiul Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal”, de la orele 10 și 12 la Colegiul Național „Moise Nicoară” și de la ora 11 la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”.

Caravana UBB este un proiect ce are drept scop promovarea Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a ofertei educaționale, a concursurilor de admitere, dar și a facilităților pe care le pune la dispoziție studenților.Pe lângă aceste lucruri, proiectul își dorește să le prezinte viitorilor studenți oportunitățile pe care le au în domeniul voluntariatului. Astfel le sunt prezentate principalele proiecte ale Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) în care se pot implica dacă devin studenți la Cluj și respectiv la UBB.

Proiectul a ajuns anul trecut în peste 39 de licee din țară, în județele Alba, Bistrița-Năsăud, Bihor, Cluj, Maramureș, Mureș, Sălaj, Satu Mare și Sibiu, iar anul acesta își propune să ajungă în peste 50 de licee din 16 orașe atât din Transilvania cât și Moldova.

Proiectul este la a IV-a ediție și este organizat cu sprijinul Universității Babeș-Bolyai și în colaborare cu Consiliul Național al Elevilor și direcțiunile unităților școlare.

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) este o organizație non-guvernamentală, constituită la nivel de universitate în scopul reprezentării drepturilor şi intereselor tuturor studenţilor din UBB, o organizaţie non-profit, independentă financiar de alte organisme şi care îşi finanţează proiectele prin contribuţia directă a partenerilor şi a sponsorilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.