Cardul de masă – o altă modalitate de a-ți motiva angajații

 

Ştii cât de simplu poţi să îţi motivezi angajaţii? Cardul Cheque Dejeuner de la Up România poate fi soluţia.

Oferindu-le tichete de masă pe suport electronic, vei contribui, în mod direct, la creşterea puterii de cumpărare a angajaţilor tăi. De asemenea, fiind vorba de un card contactless, aceştia vor putea efectua plăti simple şi rapide, scăpând de grija socotelilor anevoioase la casa de marcat.

Pentru angajatori, cardurile de masă oferă atât facilităţi fiscale, precum scutirea de la plata taxelor social-salariale, deductibilitatea la plata impozitului pe profit conducând la un cost cu aproximativ 40% mai mic, comparativ cu aceeaşi sumă oferită în numerar. Din punct de vedere logistic, totul devine mult mai simplu. Este nevoie de o singură comandă deoarece cardurile nominale au o valabilitate generoasă, de 4 ani, iar în tot acest timp este necesar doar să efectuezi alimentarea lunară a cardurilor, prin intermediul platformei online.

În caz de furt sau pierdere, utilizatorii au posibilitatea blocării cardului oricând, 24h din 24, atât telefonic, cât şi prin serviciile conexe de tipul platforma online sau aplicaţie telefonică.

Posesorii cardurilor de masă Cheque Dejeuner au la dispoziţie o gamă largă de restaurante, fast-food-uri sau hypermarketuri, la nivel naţional, având astfel libertatea de a alege locaţia în care să ia masa de prânz. Utilizatorii cardurilor au posibilitatea de a fi în permanenţă informaţi despre şoldul şi tranzacţiile efectuate prin intermediul aplicaţiei oferite de Up România, prin platforma www.chequeonline.ro, aplicaţia pentru mobil Card UpRomania şi serviciul Up SMS.

Up România, nouă identitate a Chèque Déjeuner România, face parte din Grupul Up, o companie internaţională şi solidă. Este prezentă în 17 ţări şi are o experienţă de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse şi servicii pentru motivarea şi fidelizarea angajaţilor, recompensarea şi stimularea vânzărilor, precum şi instrumente pentru susţinerea programelor şi proiectelor sociale.

Intră pe upromania.ro şi comanda cardurile de masă Chèque Déjeuner pentru salariaţii tăi!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.