Care este STAREA DRUMURILOR în municipiu și în județ. Unde pot face cetățenii RECLAMAȚII

Care este STAREA DRUMURILOR în municipiu și în județ. Unde pot face cetățenii RECLAMAȚII

Autoritățile anunță că în cursul nopții au fost efectuate acțiuni de deszăpezire atât în municipiu, cât și pe drumurile din județ.

Primăria municipiului Arad informează că la ora 23:45 toate străzile din municipiu au fost deszăpezite. Unii cetățeni s-au plâns că doar în centru au intervenit utilajele, iar în cartiere precum Grădiște au rămas unele străzi nedeszăpezite. Primăria i-a asigurat că s-a intervenit peste tot, inclusiv în cartiere, în cursul nopții.

În cazul în care aveți sesizări cu privire la deszăpezirea drumurilor, puteți suna la Telefonul Cetățeanului, la numărul 0257.984.

De asemenea, DRDP Timișoara anunță că pe drumurile naționale din județele Timiș și Caraș-Severin au acționat, în cursul nopții, 51 de autoutilaje care au răspândit 210 tone de material antiderapant.

În județele Arad și Hunedoara, au patrulat și acționat 16 utilaje, care au folosit 60 de tone de antiderapant, iar pe autostrăzile A1 și A6, s-a acționat și patrulat cu 25 de utilaje și 125 de tone de antiderapant, informează sursa citată.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.