Care a fost mai bun, filmul sau cartea? Tinerii au dezbătut tema la noul club de lectură arădean (FOTO)

Care a fost mai bun, filmul sau cartea? Tinerii au dezbătut tema la noul club de lectură arădean (FOTO)

Noul club de carte arădean „O carte pe lună” a ajuns la a V-a ediție. Evenimentul a avut loc miercuri, 28 iunie, la librăria Cărturești din incinta Atrium Mall.

Participanții s-au simțit ca la o întâlnire între prieteni, chiar dacă majoritatea nu se cunoșteau între ei. Într-o atmosferă extrem de relaxată, tinerii prezenți au povestit pe rând impresiile lor despre cărțile preferate și filmele (unele mai reușite, altele mai puțin) care s-au făcut după ele, tema acestei ediții fiind „Cărți VS Filme”.

Călin Lazăr, Raluca Medeleanu, Silviu Dascăl, Anette Pătean, Raluca Lipovan împreună cu organizatorii evenimentului Alice – Catrinel Pușcașu și Norbert Szucs, care a participat virtual la eveniment, din SUA, au dezbătut subiectul „Care a fost mai bun? Filmul sau cartea?”.

Discuțiile au trecut pe rând de la J.R.R. Tolkien cu „Stăpânul inelelor”, „Șapte ani în Tibet” și „Portocala mecanică”, „Nașul” de Mario Puzo, „Fortăreața digitală” de Dan Brown, „Fata din tren” cu celebrul film omonim, la Goethe, Coelho și „Jocurile foamei”.

Am râs, am schimbat impresii, dar mai ales, am invățat multe unii de la alții și am plecat cu o serie de recomandări interesante de lecturat acasă sau în concedii.

„O carte pe lună” îi așteaptă pe pasionații de citit cu o temă nouă și accesibilă lunar, într-un cadru informal, la discuții și dezbateri. Participarea este gratuită.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.