Care sunt planurile PSD pentru guvernare după ce ALDE a părăsit coaliția

Care sunt planurile PSD pentru guvernare după ce ALDE a părăsit coaliția

Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad și deputat în Parlamentul României, apreciază că mai ales în acest moment, odată cu decizia ALDE de a părăsi coaliţia, este vital pentru români ca Partidul Social Democrat să rămână la guvernare pentru a continua implementarea măsurilor cuprinse în programul de guvernare.

„Întreaga strategie guvernamentală este gândită ca un tot unitar, cu măsuri progresive eşalonate pe departamente şi mai sunt încă foarte multe lucruri de făcut pentru creşterea nivelului de trai al românilor. Tocmai de aceea, conducerea PSD a decis în unanimitate, prin votul în CEX, continuarea guvernării. Avem responsabilitate față de cei care ne-au acordat votul în 2016, avem responsabilitate pentru implementarea programului de guvernare, o responsabilitate pe care ne-am asumat-o şi care nu ne sperie. Viziunea noastră de politici publice pleacă de la premisa construirii unei societăți echilibrate, bazată pe principii incluzive. Guvernările PSD au adus creștere economică și bunăstare în rândul cetățenilor. Creşterea pensiilor, a salariilor, debirocratizarea, relaxarea fiscalităţii şi susţinerea viguroasă a agriculturii româneşti, toate sunt măsuri care fac parte din viziunea PSD pentru fundamentarea unei creșteri economice inteligente, sustenabile și incluzive, de natură a furniza premisele consolidării unui stat puternic, proactiv și a unei societăți echilibrate, cu  o clasă de  mijloc  extinsă”, declară Căprar.

„Tot ceea ce am promis până acum s-a tradus în fapte, iar în perioada următoare ne ţinem de cuvânt, după cum am făgăduit românilor, şi operăm pe baze financiare solide, indexările de pensii şi marile proiecte de infrastructură pe care populaţia le aşteaptă. România are nevoie de stabilitate, de bună guvernare şi exact aceste aspecte constituie pentru noi priorităţile şi argumentele de bază, afirmă preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

Loading...
  1. CAPRARE voi nu stiti sa va tineti de cuvint.MINCIUNI.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.