CARNE EXPIRATĂ SPĂLATĂ CU DETERGENT, scoasă LA VÂNZARE într-un supermarket din CENTRUL ARADULUI?!

CARNE EXPIRATĂ SPĂLATĂ CU DETERGENT, scoasă LA VÂNZARE într-un supermarket din CENTRUL ARADULUI?!

Şeful unui supermarket din centrul municipiului își acuză superiorii că i-ar fi cerut să vândă carne expirată spălată cu detergent și oțet. După ce acesta ar fi refuzat, conducerea l-a suspendat din funcție.

Bărbatul susține că atât el, cât și alți 10 angajați ai magazinului Profi situat în centrul Aradului au sesizat Poliţia, Protecţia Consumatorilor, DSVSA şi ITM Arad.

Ciprian Emanuel Gabor spune că neînţelegerile cu superiorii au apărut în momentul în care aceştia au încercat să îi impună să vândă produse expirate, iar el s-a opus. El susţine că şeful său, directorul zonal, i-ar fi solicitat şi să reeticheteze unele produse expirate, precum salamuri, tobă sau şuncă, însă a refuzat.

Conducerea supermarketului a negat, însă, astfel de practici, declarând că situaţia tensionată creată de bărbat va fi soluționată în instanţă.

 

  1. Oare pe astia nu-i verifica nimeni?sau România tara tuturor posibilitatilor.Luati masuri si la astia(supermarke
    turi)nu numai la byticurit

    Raspunde
  2. In tarile din vest produsele din carne, lactatele si painea au pret redus de la o zi la alta, pe cand la noi asa ceva nu am vazut, ba mai mult, costa la fel de mult ca si cele proaspete.

    Raspunde
  3. Tot timpul cand merg la Profi pt un produs la vitrina cu mezeluri si carne arata îngrozitor,iar vanzatoarea oricare ar fi iti intoarce spatele pt a nu te servi si vb urat

    Raspunde
  4. EU CRED IN CELE SPUSE DOAMNE FERESTE DE RAU NU STII NICIODATA CE CUMPERI

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.