Veste ŞOC: Casele ROMÂNILOR DIN STRĂINĂTATE, puse LA DISPOZIŢIA REFUGIAŢILOR

Veste ŞOC: Casele ROMÂNILOR DIN STRĂINĂTATE, puse LA DISPOZIŢIA REFUGIAŢILOR

Casele din ţară ale românilor aflaţi la muncă în străinătate ar putea servi drept locuinţe pentru refugiaţii din Orientul Apropiat şi Africa de Nord.

Surse parlamentare au menţionat că, în acest sens, se „coace” un proiect de lege prin care locuinţele românilor aflaţi în străinătate să poată fi puse la dispoziţia refugiaţilor, urmând ca statul să le achite proprietarilor o chirie modică sau să-i scutească de plata impozitelor.

Măsura se impune după ce Europa Occidentală şi-a reconsiderat poziţia faţă de refugiaţi iar autorităţile se aşteaptă ca în România să ajungă mai mulţi decât a fost stabilit prin cotele alocate fiecărui stat în parte.

Conform unor informaţii provenite pe surse, proiectul este în stadiu incipient: „Este la stadiul de intenţie, de discuţie”.

  1. Daca’i p’asa nu mai cumpar in Romania. Tomnai ma pregateam sa vin sa cumpar un apartament acolo. In Mioritica de la vladica pana la opinca, aproape fara exceptie, au ce au cu cei plecati in pribegie.

    Raspunde
  2. Dece nu pun casele palamentarilor ca si asa au prea muuulte

    Raspunde
  3. parlamentari tampiti de ce nu-si dau ei vilele la imigranti??

    Raspunde
  4. propunerea e a unui deputat UDMR si a fost discutata si cu celelalte minoritati

    Raspunde
  5. Fiți serioși și nu aplecați urechea la orice prostii. Vă dați seama că dacă am prins pe cineva așa-numiții refugiați la mine în casă unde numai eu și soția mea știm cît ne-am chinuit ce se va întâmpla cu ei și cu cei care i-au cazat.Au murit destui ca să avem o țară liberă,așa că să lupte pentru țara și libertatea lor nu să plece ca milogii.

    Raspunde
  6. Dativa voi vilele de vacanta parlamentar i prostu la cap

    Raspunde
  7. nu mai puneti botul la manipulare ieftina

    Raspunde
  8. Nenorocitii de parlamentari .. ce nu-si pun ei casele la dispozitie .. au destula avere de pe urma noastra …

    Raspunde
  9. Mai bine ar pune femeile lor sa îi satisfacă pe refugiați

    Raspunde
  10. de acord ,cu o conditie , parlamentarii sa-si puna la dispozitia refugiatilor nevestele si fiicele .

    Raspunde
  11. sa ne plateasca chiria in strainatate….

    Raspunde
  12. Ma duceti-va dracului cu toți parlamentari de cacat si dați voi vilele vostre la emigranți sau băgați acolo la parlament sa. Va dea și-o bomba sa scăpam de voi

    Raspunde
  13. Cine dracu va credeti voi parlamentari de cacat ce sunteti. Chiar credeti ca puteti face ce vreti cu noi! Noi v-am ales, noi va dam Jos scarbelor ca si asa mancati banii poporului degeaba. Mai aveti si tupeu. Hua Hua !!!

    Raspunde
  14. De ce nu își pun demnitarii casele lor k ei stau la hotel de 5 stele pe banii noștri și noi plecam afara sa muncim pt a supraviețuit.

    Raspunde
  15. Haha..?mai mare prostie ca asta nu am auzit!sa o creadă ei ca cineva o sa le pună casele noastre la dispoziție…ce tâmpenie!nu stam nici noi in ele doar cateva luni si o sa stea străinii…

    Raspunde
  16. Și ungurul asta ce vrea sa facă legea în tara la noi? Deșteptarea parlamentari romani nu va vindeți tara și neamul unde au murit alții pt libertate iar voi dormiți în bocanci.

    Raspunde
  17. Am si eu un Beci cu gaze disponibil :))))

    Raspunde
  18. Da sa i ducă pe la Brașov, Sinaia,Predeal, Constanța, etc,acolo unde aveți pensiuni și case de vacanță, jeguri împuțite

    Raspunde
  19. Noni cei din strainatate suntem si noi imigranti respectam regule.platim taxe .Multi sunt departe de familile lor

    Raspunde
  20. Pai Unde-i dreptul de proprietate, constituția la ce m-ai există dacă nu este respectată?

    Raspunde
  21. AM putea incepe cu cea dea doua casa a parlamentarilor, apoi a senatorilor, apoi a primarilor, apoi a altor membri ai partidelor, apoi ajungem si la muncitorii din strainatate.

    Raspunde
    • Sa și pună ei nevestele fetele mamele lor la dispoziția refugiaților eu unul ia s omora pe toți

      Raspunde
      • pai dejea si le-au pus ca ,cururile lor apartin Germaniei si europei nu fac altceva decit sa pupe in dos pe altii

        Raspunde
      • Bai fratilor stati un pic ,UDMR nu e partidul bozgorilor din ROMANIA? pai ba fraerilor prima data trebuie sa va duceti voi dracu din transilvania si sa lasati ROMANII sa respire bozgori inputiti ce sinteti .BIETUL VADIM TUDOR ce bun erea el de presedinte va dadea aceleasi drepturi care le avem noi in in Ungaria jeguri oridinare eu nu stiu cine dracu va dat voie la parlamentul Romaniei iesiti voi dracu din tara si primim si emigranti care au bani si alceva mai bun ca voi si de casele voastre statii linistiti ca ne ocupam noi de ele ROMANII

        Raspunde
  22. Urmeaza folosinta masinii daca n-o folosesti etc. Astia-s cu capul!

    Raspunde
  23. Sa aduca 3refugiate la mine…..da bune

    Raspunde
  24. UITE ASA IMI FAC SI EU UN HAREM MIE NU IMI TREBUIE BANI DE CHIRIE EU PRIMESC TINERE REFUGIATE VIRSTE 18 -maxim 20 ANI VIRGINE SA DANSEZE BINE PE MUZICA ARABEASCA INSTALEZ O BARA DE STRIPTIS IN MIJLOCUL VILEI SI CIND VIN IN VACANTA SA FIE DISTRACTIE CA VIATA TREBUIE TRAITA BINE IN REALITATE SINT SI EI OAMENI RIDEM GLUMIM DAR EU LA MINE IN CASA NU PRIMESC INAINTE DE O PRESELECTIE CASTING BINE ORAL SI SCRIS

    Raspunde
  25. ma duceti-n dracu cu Blogurile voastre,sunteti niste poponar,terminat-i prostiile si treceti la treaba

    Raspunde
  26. MULTE LE TRECE PRIN CAP……

    Raspunde
  27. Cine va permite asa ceva!? Un roman care a pierdut 10-20 de ani in strainatate pentru ca macar copii lor sa aibe o viata mai decenta,mai bine ii impusca ,ii macelareste si sta 10 ani la caldura si mancare in arest, unde de multe ori mai bine decat la muncile grele din strainatate .Corect ar fi ,sa ii scuteasca de taxe pe toti romanii din strainatate care merg doar o data pe an in tara,e suficient ca romanul isi cheltuie toata agoniseala in tara si nu beneficiaza de nimic ,inafara de taxe si impozite.Romanii isi platesc toate taxele pentru o casa, care o folosesc poate, doar odata pe an si spera sa reuseasca in 10 -20 de ani, sau macar atunci cand va iesi la pensie sa se intoarca in tara ,la casa care a reusit cu greu sa o construiasca sau sa-si plateasca ratele. Pentru fiecare din noi va veni mult prea curand clipa cand vom da socoteale pt nedreptatile care le facem ,si fiecare clipa va fi groaznica.De aceea ar fi bine sa fim mai buni si drepti sa nu avem de ce da socoteala.

    Raspunde
  28. CRUCESCU MATI DE GUVERN ROMAN , DACA IMI FACI ASA CEVA VA DAU FOC CU TOT CU REFUFUATI IN CASA.!!!!!!!

    Raspunde
  29. Trebuie de iesit in strada,ca la Ceausescu..vad ca toti as i bat joc de Romania,si de oamenii de acolo

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.