Bărbat BĂTUT şi JEFUIT în centrul oraşului

Bărbat BĂTUT şi JEFUIT în centrul oraşului

Un bărbat a fost bătut şi jefuit, vineri noaptea, în centrul Aradului. Cei care l-au găsit au fost jandarmii, care l-au dus la spital şi au pornit în căutarea fătaşilor.

„Un echipaj de jandarmi aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Pieței Podgoria a observat în spatele Liceului CFR un bărbat care prezenta urme de agresiune fizică. Acesta le-a povestit jandarmilor că a fost bătut de doi bărbați, iar după ce l-au lovit cu pumnii și picioarele, l-au deposedat de 250 lei și două telefoane mobile”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

Oamenii legii au transportat victima la spital, deoarece necesita consult medical, după care au plecat în căutarea suspecţilor având descrierea detaliată făcută de persoana vătămată.

În scurt timp, jandarmii l-au depistat pe unul dintre agresori, în zona străzii Udrea din municipiul Arad, având asupra lui unul din telefoanele declarate furate.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală iar persoana suspectă a fost predată Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.