Cât SEX ar trebui să faci ÎN FUNCŢIE DE VÂRSTĂ

Cât SEX ar trebui să faci ÎN FUNCŢIE DE VÂRSTĂ

Există mai mulţi factori care influenţează frecvenţa raporturilor sexuale, cum ar fi stilul de viaţă, sănătatea, relaţia cu cel drag, oboseala etc.

Un nou studiu realizat la institutul Kinsey a demonstrat că cea mai importantă „variabilă” care poate prezice cât de des ar trebui să facă oamenii sex este vârsta.

Aşadar, potrivit studiului, tinerii cu vârste cuprinse între 18-29 de ani fac sex de aproximativ două ori pe săptămână, ceea ce înseamnă de 112 de ori pe an, fiind evident grupul cel mai activ sexual.

Apoi urmează cei între 30-39 de ani, la care frecvenţa scade, în medie, la 86 de partide de amor pe an. După această vârstă, rezultatele studiului arată că interesul pentru sex scade simţitor.

Astfel, persoanele cu vârste între 40-49 de ani fac sex, în medie, de 69 de ori pe an, iar cei peste 50 de ani şi mai rar.

Acest lucru se întâmplă din cauza schimbărilor hormonale prin care trec mai ales femeile, dar şi bărbaţii, din cauza obligaţiilor casnice şi de la job, a stresului şi a lipsei de timp.

Sursa: mirror.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.