Cătălin Ţiţirigă: „Votul pro-MRU arată că pentru PSD este începutul sfârşitului”

Cătălin Ţiţirigă: „Votul pro-MRU arată că pentru PSD este începutul sfârşitului”

Cătălin Ţiţirigă, vicepreşedinte al PNL Arad, salută instalarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia Serviciului de Informaţii Externe (SIE) – prin votul dat de plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului României.

„Mă bucură faptul că un profesionist cum este Mihai Răzvan Ungureanu a primit votul majorităţii parlamentarilor. Consider că este normal ca persoanele care au o anumită pregătire din punct de vedere profesional să ocupe poziţii din care să îşi poată pune în practică experienţa. Mihai Răzvan Ungureanu este un astfel de om. Cu atât mai mult, cu cât acesta este un coleg de-al nostru, senator de Arad al Partidului Naţional Liberal”, a declarat Cătălin Ţiţirigă.

Pe de altă parte, vicepreşedintele PNL Arad spune că ziua votului din Parlament reprezintă începutul sfârşitului pentru social-democraţi. Cătălin Ţiţirigă crede că semnalul dat de parlamentari arată faptul că guvernul Victor Ponta se clatină serios.

„Cred că ceea ce s-a petrecut marţi la votul din plen arată că pentru PSD este începutul sfârşitului. Faptul că destui parlamentari care l-au susţinut pe Victor Ponta, au votat pentru MRU este un semnal clar că întreaga construcţie pe care stă actualul premier începe să se destrame”, a mai completat Cătălin Ţiţirigă.

Cele două camere reunite ale Parlamentului l-au instalat pe Mihai Razvan Ungureanu şef la SIE în urma votului de marţi (278 de voturi pentru) în favoarea propunerii venite de la preşedintele Klaus Iohannis.

  1. sa intelegem ca a devenit Titiriga trompeta partidului? nu mai e Tolea??

    Raspunde
    • Stai linistit, zice si Tolea imediat o prostie, ceva cu Caprar si Maduta care au votat pentru pensiile militarilor. Sau ca autostrada spre Nadlac se termina mai repede daca justitia pe care o sperie Ponta cu genunchiul in ghips nu l-ar fi condamnat pe PDListul Nelu Iordache.

      Raspunde
  2. Vai steaua noastră dacă si asta a ajuns sa emita „judecati de valoare”.

    Raspunde
  3. Băăăăă a înviat mortu…ăsta știe să vorbească????

    Raspunde
  4. pispirica asta , in ce partid mai e , a inceput cu pp-dd , sa inhaitat cu pdl-ul lui falcone , apoi CEI 2 au cochetat cu base si udrea , si in fine ia infiat noul PNL .

    Raspunde
  5. no problem
    ca vine calimente acasa
    si le da in gura ca la hotii de cai !

    Raspunde
  6. Profesionalismul acestuia este „fuguța pe banul public”. Cărniță cu 40 euroi kg, și vaseline pentru a se strecura ușor spre posturi bine plătite. Și aici sunt puțini care îl întrec. Cât despre evaluarea PSD-lui să o lase ȚiȚIrigă în seama celor care se mai și pricep la fel de ziceri.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.