Câteva sfaturi pentru a scoate maximul din parfumul pe care îl porți

Câteva sfaturi pentru a scoate maximul din parfumul pe care îl porți

Parfumul este unul dintre accesoriile de care avem grijă cel mai mult, un element de bază în viața noastră de zi cu zi, care poate spune multe despre noi. Prin urmare, este necesar să îi acordăm importanța pe care o merită, deoarece există tot atâtea tipuri de parfumuri pe cât mirosuri îți poți imagina.

Unul dintre aspectele la care acordăm cea mai mare atenție atunci când cumpărăm un parfum este aroma sa și cât durează. Este foarte probabil să te fi oprit vreodată să crezi că mirosul de parfum dispare foarte repede și nu știi de ce. Deși mirosul nostru se obișnuiește cu parfumul și încetăm să-l mai mirosim, cu siguranță e altceva atunci când vine vorba să-l împrăștiem pe corp. Prin urmare, ar trebui să-i acordați o atenție deosebită, deoarece acest râvnit lichid are reguli nescrise care trebuie cunoscute:

1 Aplicați parfumul imediat după duș

Întotdeauna avem tendința de a pulveriza parfumul nostru preferat odată ce suntem gata de plecare, înainte de a ieși pe ușă, dar adevărul este că situația ideală pentru a obține mai mult din parfumul nostru este să ne dăm cu el chiar după duș, deoarece porii pielii, atunci când utilizați apa fierbinte, sunt mai deschiș și, prin urmare, absorb mai bine parfumul. În plus, o piele umedă și hidratată sporește și mai mult mirosul.

Parfumuri bărbați – oferte (eMAG)

2 Nu puneți niciodată parfumul dacă pielea este umedă

Spuneam că cel mai bun moment pentru aplicarea parfumului este după duș. Dar, desigur, atâta timp cât sunteți deja uscat, altfel nu va rămâne nimic, va ajunge să nu se lipească de piele și veți pierde o mare parte din efectul acestuia. Amintiți-vă, de asemenea, să uscați zonele cele mai dificile, cum ar fi partea din spate a genunchilor, axilele, claviculele, gâtul sau partea din spatele urechilor, puncte cunoscute sub numele de „puls” în care efectul de intensificare este dublu.

3. Pulverizați parfumul pe „punctele de impuls”

Așa cum am subliniat anterior, nu toate locurile de pe corpul nostru sunt cele mai potrivite pentru mirosul care trebuie menținut. În primul rând, dacă ești unul dintre cei care pun parfumul peste haine, uită de această metodă cât mai curând posibil, deoarece nu funcționează și ar putea chiar să lase pete pe îmbrăcăminte, în funcție de tipul țesăturii. Pentru a evita acest lucru, trebuie să știți că în corpul nostru există diferite zone în care căldura este concentrată datorită apropierii pielii de vasele de sânge: zona încheieturii mâinii, zona gâtului, interiorul coatelor și genunchilor, partea din spate a urechile și chiar buricul. Încercați să puneți colonia în aceste zone și veți vedea cum mirosul durează mult mai mult.

4. Pune parfumul de la distanță de corpul tău și nu abuza de ea

Pentru o administrare corectă a parfumului, trebuie să știți că nu trebuie să luați sticla și să o puneți aproape de corp. Cu o distanță cuprinsă între 15 și 18 centimetri, va fi suficient ca parfumul să vă învăluie. În acest fel, nici nu trebuie să vă pulverizați puternic, deoarece două sau trei spray-uri vor fi suficiente pentru a mirosi bine. Amintiți-vă că, deși nu vă simțiți mirosul, alții o fac. Și nu este în plan ca aceștia să-și piardă simțul mirosului lângă tine.

5. Aplicați parfumul ușor și lăsați-l să se usuce

Odată ce ați decis pe ce puncte de impulsuri să aplicați parfumul, următoarea dvs. preocupare are legătură cu sticla. Multe dintre ele nu au pulverizator și, prin urmare, va trebui să vă folosiți mâinile. Pentru aceste cazuri, cel mai bine este să aplicați câteva picături direct pe zonă și apoi să frecați ușor cu vârful degetelor folosind mișcări circulare. Când ai terminat, lasă-l să se usuce. Dacă aveți un parfum spray, așteptați doar să se usuce câteva minute.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.