Câți BANI îți trebuie pentru o VACANȚĂ de vis la DAKINI Festival!

Câți BANI îți trebuie pentru o VACANȚĂ de vis la DAKINI Festival!

Mai este mai puțin de o luna până la cel mai mare festival necomercial din Europa de Est, Dakini Festival, care va avea loc la Tuzla, în perioada 29 iunie – 2 iulie 2017.
Pentru că avem multe tentații în cadrul evenimentului, între care muzica de la cele 3 scene (chillout, psytrance si microhouse), yoga, dezvoltare personală, artă, nutriție, show aviatic etc., am fost curioși să aflăm care este bugetul pe care trebuie să îl luăm în calcul în cele 4 zile de festival.

Am stat de vorbă cu organizatorii de la Maitreya Events și am aflat o parte din prețuri.

Biletul aferent celor 4 zile costă 355 lei și îl putem cumpăra de aici: https://goo.gl/u8NtkQ

Locul de campare valabil pentru două persoane (cort/rulota) costa 65 lei.

Vegetarienii si veganii se vor bucura de produse diversificate, completând gama variată de bucate tradiționale românești și internaționale, pe scurt, la Dakini vom găsi de toate pentru toți. Apa costa 5-6 lei, iar berea 6-7 lei.
În concluzie, pune-ți deoparte 200-300 lei pentru a fi sigur că te vei răsfăța cu tot ce-ți poftește inima în materie de artă culinară pe toată durata festivalului. Participarea la workshopurile de yoga, dezvoltare personală, artă, pictură etc. este opțională și toate atelierele sunt gratuite.
Pentru prima dată în România, la fel ca alte festivaluri internaționale organizate în întreagă lume, precum „Ozora” (Ungaria), “Shankra” (Elveția), “Boom Festival” (Portugalia), Dakini Festival ne propune, in premiera pentru publicul romanesc, o experienta inedita, o adevărată evadare din agitația urbană în care trăim.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.