Caz EXTREM de GRAV la Spitalul Județean! Unde duc ABUZUL și LIPSA de PERSONAL (UPDATE)

Caz EXTREM de GRAV la Spitalul Județean! Unde duc ABUZUL și LIPSA de PERSONAL (UPDATE)

Cazul infirmierei Valerica Fluțar, care a suferit un accident vascular cerebral (AVC) la locul de muncă, nu trebuie să fie îngropat.

Infirmiera, de la secția Chirurgie 1 a Spitalului Clinic Județean Arad, a suferit AVC-ul la final de tură, pe care a prestat-o deși ar fi trebuit să stea acasă, în concediu medical. Ar fi fost, însă, chemată la muncă de superiori. Acum, șefimea din spital ar încerca să mușamalizeze cazul, despre care a scris și Critic Arad.

Trebuie să spunem că Valerica Fluțar ne-a contactat şi cu ceva vreme în urmă, reclamând faptul că secția în care muncea duce lipsă de personal (o infirmieră la 80 de paturi, mai ales pe tura de noapte!), lucru care a dus la epuizarea fizică și psihică a celor care trudesc acolo. Femeia se simțea rău din cauza acestui lucru și, într-un final, a cedat. Acum, pentru că nenorocirea s-a produs în timp ce femeia ar fi trebuit să fie acasă, în concediu medical, i-a pus pe jar pe cei care au chemat-o la lucru, pentru că întregul caz intră sub incidența legii.

Pentru că, din punctul nostru de vedere, avem de a face cu un caz grav, cu un abuz care spune multe despre sistemul bolnav care guvernează în general societatea românească, așteptăm reacția conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

P.S. Valerica Fluțar este externată, astăzi, de pe secția Neurologie a Spitalului Clinic Județean Arad, urmând – potrivit surselor noastre – să ajungă la Psihiatrie, „să fie sedată, să nu mai lege două vorbe”…

UPDATE: Încercarea de internare a Valericăi Fluţar în secţia de Psihiatrie a eşuat astăzi, infirmiera refuzând să fie dusă acolo după externarea din secţia de Neurologie.

  1. nu exista Protectia Muncii, Politie, Parchet?? nu vede nimeni ce se intampla? !!!!!!!!

    Raspunde
    • Un aradean get-beget 26 septembrie, 2019, 10:44 am

      Din pacate e o institutie contra unei infirmiere…poate ca „superioara”are si suport politic…clar infirmiera era”bolnava psihic”doar ca nu au observat pana la externare…pana atunci au avut nevoie de ea!TRIST SI NEDREPT”

      Raspunde
  2. Autoritatii care merg pe principiul ,, timpul trece , leafa merge , noi frumos muncim ,, , nu va mai agitati , nu o sa i a nimeni absolut nici o masura .

    Raspunde
  3. […] informațiilor noastre, cazul de la Secția Chirurgie 1 a Spitalului Clinc Județean de Urgență Arad a ajuns în atenția Ministerului Sănătății, […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.