Caz REVOLTĂTOR: Au fost OMORÂȚI cu sânge rece. Imagini ȘOCANTE

Caz REVOLTĂTOR: Au fost OMORÂȚI cu sânge rece. Imagini ȘOCANTE

Caz revoltător la Ineu, unde mai mulți câini au fost găsiți otrăviți, luni dimineața, pe Dealul Viilor.

Potrivit reprezentanților Asociației pentru Protecția Animalelor Ineu (APAI) otrava ar fi fost lăsată chiar lângă o cabană cu intenția clară de a omorî patrupedele.

„Suntem revoltați, oripilați, îngroziți că facem parte din specia umana! Am postat ieri imagini cu niște câini are se aflau pe dealul Viilor, lângă Ineu, și am spus că se află în pericol de a fi omorâți, era tare bine dacă nu aveam dreptate! Azi dimineață au fost găsiți morți, otrăviți cu bună știință de criminalii care se află printre noi și arată ca niște oameni, ca să ne inducă în eroare!!! Doar trei au fost găsiți una dintre cățele, Carina – mămica – încă nu se știe unde e … Otrava lăsată la colțul unei cabane, când ieri a fost week-end, așa un timp frumos, dealul este loc de promenadă pentru locuitorii Ineului, copiii sunt lăsați sa se zbenguie printre cabane … de suflet nu poate fi vorba, dar macar minte au acești ticăloși?????? Un copil putea să găsească otrava!!! Când se vor opri toate aceste crime??? Când l-am găsit pe Savior împușcat, s-au făcut cercetari și …. nimic! Și acum va fi la fel??? Lucrurile nu se vor opri la o postare, oamenii care aveau grijă de câinii aceștia sunt distruși de durere, nimeni nu ar trebui să accepte asta! Fiți alături de noi măcar de această dată, să se termine cu crimele”, este mesajul postat de reprezentanții APAI pe pagina de Facebook a asociației iar imaginile surprinse la fața locului sunt îngrozitoare.

  1. Foarte bine. Curatenie…
    Traim in junga??
    Vreti animale..?? Mutati-va in padure…

    Raspunde
  2. Animalele respectiv cainii trebuie tinuti in curte respecti in cusca, nu sa umble in haita si sa atace oamenii.

    Raspunde
    • si tu anonim trebuie sa fii tinut in cusca
      iar tu porta esti un monstru , animalele sunt fiinte blande si iubitoare
      suntem alaturi de cei care i-au pierdut

      Raspunde
  3. vrei caine? leaga-l sau tineti-l in casa …

    Raspunde
  4. E trist ce sa intamplat, DAR, se spune in articol ” oamenii care aveau grijă de câinii aceștia sunt distruși de durere „. Pai, cum aveau grija de ei, caci cainii acestia se vede ca umblau liberi . Tot in articol scrie clar ” dealul este loc de promenadă pentru locuitorii Ineului, copiii sunt lăsați sa se zbenguie printre cabane „. Daca se stie asta atunci, repet, cum aveau grija de caini? Ce poate fi mai „frumos” decat sa lasi un copilas sau doi sa se zbenguie liber, pentru ca apoi sa se intalneasca cu cativa caini. Sau voi, dragi persoane care „aveati” grija de caini, ce vreti de fapt sa transmiteti? Probabil ceva de genul acesta – Daca cumva va lasati copii sa se joace liber pe acolo, sau chiar daca va plimbati dumneavoastra, om matur pe acolo si va intalniti cu o haita de caini, nu va speriati, e ceva normal. De obicei, acestia sunt cuminti, doar uneori, asa, cand au ei chef, or sa va atace, or sa va muste sau mai grav s-ar putea sa va omoare. Au mai fost destule cazuri prin tara. Dar nu va speriati daca-i intalniti liberi, in haita. Daca va ataca nu puteti eventual decat sa ramaneti infirmi pe viata. Dar nu e o problema, ca doar suntem 7,5 miliarde de oameni pe planeta. Probabil ca asa gandesc cei care sustin sus si tare ca au grija de animale si acestea trebuie lasate libere sa faca ce vor ele. Repet, e trist ce sa intamplat, dar, va intreb, cat a-ti fi de fericiti sa va intalniti, dumneavoastra sau copilul dumneavoastra cu o haita de caini, care nu se stie ce intentii au. Daca problema a fost sesizata de mai mult timp, e rau ca autoritatile, sau cei care ar fi putut face ceva, nu au facut nimic. Pe de alta parte, e absolut normal ca atunci cand esti in pericol sau te simti amenintat, daca ai sesizat acest lucru si nu sa facut nimis, sa ajungi sa-ti faci dreptate singur. Asa ca , nu mai aratati cu degetul intr-o singura directie, ci si inspre cei care ar fi trebuit sa ia masuri sa nu se ajunga acolo. De fapt, aia e directia principala spre care ar trebui sa se aduca acuze.

    Raspunde
  5. directia principala 28 martie, 2018, 5:59 pm

    Deci tu Jiji esti cel care ti-ai facut singur dreptate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.