UPDATE/ Caz revoltător la Arad: Fetiță de patru ani, violată în repetate rânduri de concubinul mamei

UPDATE/ Caz revoltător la Arad: Fetiță de patru ani, violată în repetate rânduri de concubinul mamei

O fetiță de numai patru ani ar fi fost violată în repetate rânduri de iubitul mamei. Acesta dar și mama micuței au fost reținuți.

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au reținut un bărbat și o femeie pentru savârșirea de infracțiuni sexuale cu minori.

În urma investigațiilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani împreună cu concubina lui de 25 de ani, ambii din județul Hunedoara, în perioada decembrie 2018 – martie 2019 ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica de 4 ani a femeii. De asemenea, copilul ar fi asistat la acte sexuale explicite între cei doi.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, corupere sexuală a minorilor și rele tratamente aplicate minorului.

„Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglemantată de Codul de Procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

UPDATE/ Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar în cazul femeii a fost instituită măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.