CAZ ȘOCANT, în județul Arad! Un bărbat orbit de GELOZIE și-a ÎNJUNGHIAT fosta iubită, care e și mama COPILULUI SĂU MINOR

CAZ ȘOCANT, în județul Arad! Un bărbat orbit de GELOZIE și-a ÎNJUNGHIAT fosta iubită, care e și mama COPILULUI SĂU MINOR

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să-și ucidă fosta concubină, care este și mama copilului lor minor. 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 08.07.2020 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat în vârstă de 51 ani, cu privire la comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, prev. de art.32 Cod penal rap la art.art.188 al.2 Cod penal şi violare de domiciliu, prev.de art.224 al.2 Cod penal, cu aplic.art.38 al.1 Cod penal.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că: În data de 07.07.2020, în jurul orei 15.30, inculpatul, având asupra sa un cuţit, a pătruns prin escaladare în curtea imobilului în care locuiau fosta sa concubină şi copilul lor minor. Pe fondul geloziei, inculpatul i-a aplicat fostei sale concubine, în vârstă de 34 ani, mai multe lovituri cu cuţitul în zone vitale.

Inculpatul  a fost reţinut în data de 07.07.2020 şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.

„Facem precizarea că acţiunea penală are ca obiect tragerea la răspundere penală a persoanelor care au săvârşit infracţiuni şi se pune în mişcare când există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă în acest sens, iar reţinerea constituie măsură preventivă, activităţi care nu înfrâng  principiul prezumţiei de nevinovăţie de care se bucură persoanele cercetate”, informează Biroul de  Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Foto: arhivă

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.