CAZ ȘOCANT într-un CĂMIN STUDENȚESC: Un tânăr A MURIT, iar altul SE ZBATE între viață și moarte, după ce AU FOST ÎNJUNGHIAȚI de un coleg

CAZ ȘOCANT într-un CĂMIN STUDENȚESC: Un tânăr A MURIT, iar altul SE ZBATE între viață și moarte, după ce AU FOST ÎNJUNGHIAȚI de un coleg

Un student a murit, iar un altul a ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost înjunghiaţi de către un coleg, care ulterior, a dat foc camerei de cămin în care s-a petrecut incidentul. Portarul a văzut fum ieșind pe sub ușa camerei și a intervenit împreună cu un coleg de-al său pentru a stinge incendiul. În cameră au fost descoperiţi cei doi studenţi înjunghiaţi, ambii fiind în stare foarte gravă.

Portarii au sunat la 112, iar o ambulanță s-a deplasat la fața locului. Unul dintre tineri intrase în stop cardio-respirator și în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat.

Cel de-al doilea tânăr a ajuns la spital în stare gravă, cu multiple plăgi înjunghiate, fiind intubat. Acesta a suferit leziuni înjunghiate la cap, torace, abdomen, leziune de ficat şi antebraţ, potrivit medicilor de la Spitalul de Urgenţe ”Sfântul Spiridon“ din Iaşi.

Cei trei studenţi erau toţi în anul I, înmatriculaţi la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor a Universității „A.I Cuza” din Iași. Incidentul a avut loc în jurul orei 07.00 dimineaţa, după ce aceştia s-ar fi întors băuți dintr-un club.

Studentul care a decedat era din Republica Moldova, iar tânărul rănit şi presupusul agresor sunt ambii din judeţul Neamţ.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.