CAZ ȘOCANT! O româncă stabilită în Marea Britanie, VICTIMA rasismului. A fost insultată și BĂTUTĂ CU BESTIALITATE (FOTO)

CAZ ȘOCANT! O româncă stabilită în Marea Britanie, VICTIMA rasismului. A fost insultată și BĂTUTĂ CU BESTIALITATE (FOTO)

O femeie de 34 de ani a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost victima unui atac rasist.

Anca locuiește în Doncaster, UK, și este mama a doi copii. Ea a fost insultată și lovită cu pumnii și cu picioarele de o gașcă de tineri care au crezut că este poloneză.

Incidentul s-a petrecut chiar în fața casei sale, aproape de miezul nopții. Femeia a povestit pe Facebook ce a pățit și a publicat și fotografii cu rănile de pe față și de pe mâini.

„Acum 48 de ore am fost atacată pe propriul drive, seara, după muncă, de 10 adolescenţi. Eram lângă maşină şi ei treceau prin faţa casei mele, urlând. M-au văzut şi m-au înjurat. Le-am spus să vorbească mai încet că dorm copiii. Au început să urle şi mai tare şi una din fete s-a apropiat de gard. I-am spus să facă linişte sau chem poliţia. Atunci au luat foc şi au sărit pe mine. Nici un vecin nu a ieşit. Au spart gardul şi maşina unei prietene care şi-a lăsat maşina la mine pe drive. Am reuşit să intru în casă şi să sun poliţia, timp în care băteau cu picioarele în uşa mea. După un timp s-a făcut linişte şi i-am văzut urcându-se 3 dintre ei într-un SUV negru şi restul au fugit pe străduţe. Am fost la spital, nu este nimic fracturat. Au trecut 48 de ore şi poliţia nu a apărut. Au sunat după 24 ore să îmi spună că sunt ocupaţi pe timpul weekend-ului şi că săptămâna viitoare o să mă sune un ofiţer să îmi ia o declaraţie telefonică. Apoi să mai aştept câteva zile un ofiţer disponibil să îmi ia şi o declaraţie scrisă. Cu alte cuvinte: poliţia nu se implică, mai ales că sunt minori. Ţineţi cont că s-au comis 5 infracţiuni: offences against the persons(greviously bodily harm), trespassing, robbery, hate crime şi damage to the property, iar poliţia nu s-a implicat deloc!”, a povestit Anca pe pagina ei de Facebook.

Potrivit Daily Mail, poliția a demarat o anchetă pentru a identifica atacatorii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.