Caz ȘOCANT! Un bărbat și-a ABUZAT SEXUAL cei șapte COPII și soția

Caz ȘOCANT! Un bărbat și-a ABUZAT SEXUAL cei șapte COPII și soția

Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorilor.

Anchetatorii ne dau detalii despre circumstanțe și declară că „inculpatul, într-o noapte de la sfârşitul lunii iulie 2019, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, şi-a trezit soţia, persoana vătămată, pe care a obligat-o să meargă în camera de la mansardă, împreună cu fiul lor în vârstă de un an şi cu toate că a refuzat, a obligat-o să întreţină raporturi sexuale normale, prin constrângere, şi anume ameninţând-o că o taie cu cuţitul pe care-l avea la îndemână, faptele întrunind elementele constitutive ale infracţiunii de „viol” – un act material comis asupra persoanei vătămate”.

Valentin Iacob, între toamna anului 2018 și iulie 2019, perioadă aproximativă, i-ar fi dezbrăcat de la jumătate în jos pe minorii în vârstă de 11 ani, 4 ani, 6 ani, 10 ani şi i-a supus unor acte de natură sexuală, profitând de imposibilitatea lor de a-şi exprima voinţa.

Inculpatul a fost supus expertizelor medico-legale psihiatrice pentru a determina dacă acesta avea discernământ atunci când a comis faptele.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.