Ce a hotărât instanța în cazul zecilor de inculpați reținuți în dosarul contrabandei cu țigări de la Arad (LISTA COMPLETĂ și MĂSURILE LUATE)

Ce a hotărât instanța în cazul zecilor de inculpați reținuți în dosarul contrabandei cu țigări de la Arad (LISTA COMPLETĂ și MĂSURILE LUATE)

Tribunalul București a decis măsurile pentru loturile de persoane reținute în dosarul de contrabandă cu țigări care avea – potrivit anchetatorilor – comandamentul la Arad.

Potrivit pressalert.ro, instanța s-a pronunțat astfel:

  • în cazul primul lot, din cei 15 inculpați doar trei au fost puși sub control judiciar. Aceștia sunt Crișan Constantin, Macovei Nicoleta și Costea Gheorghe. Pentru ceilalți (Otlăcan Sebastian Ioan, Bocan Emilian, zis „Mambo”, Creț Darius, Toncian Dan, zis „Jokeru”, Bellegia Leonardo, Ganea Alin, Cruț Ioan, Tamaș Arpad, Orban Ferenc Roland, Ivan Ciprian Traian, Palaghiță Vasile și Lipot Laurențiu), instanța a decis cercetarea în libertate fără nici un fel de restricție. Decizia nu este definitivă putând fi contestată la Curtea de Apel București.
  • în cazul celui de al doilea lot, Tribunalul București a decis ca toți inculpații (Găvruță Dorel Crăciun, Șușca Vasile Florin, Moșneag Ioan Gabriel, Moț Ionel Gheorghe, Anton Marius Octavian, Sbîrcea Marius Dorin, Sabou Victor Vlad, Popa Dorin Florin) să fie cercetați în stare de libertate, sub control judiciar. Nici această decizie nu este definitivă, putând fi contestată tot la Curtea de Apel București.

Sursa: pressalert.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.