Ce artiști vor urca pe scenă la ediția din acest an a Festivalului Berii

Ce artiști vor urca pe scenă la ediția din acest an a Festivalului Berii

După succesul de care s-a bucurat anul trecut, Festivalul Berii revine și anul acesta cu o ediție care se anunță cel puțin la fel de reușită ca cea de anul trecut, anunță reprezentanții Primăriei Arad.

Startul petrecerii va fi dat joi, 29 iunie, ora 20, când pe scena principală a festivalului de pe Ștrandul Neptun va avea loc un concert extraordinar de rock simfonic susținut de  Filarmonica Arad și trupa Cargo. Intrarea la acest eveniment este liberă.

Până pe 2 iulie, ștrandul Neptun va fi punctul de întâlnire al celor care vor să petreacă savurând diferite sortimente de bere, ascultând muzică bună și bucurându-se de parcurile de distracții ce vor fi amenajate în proximitatea scenei principale. Vor fi patru seri de concerte cu artiști ai momentului, dar și trupe care au adunat de-a lungul anilor mii de fani. Ca și la ediția de anul trecut, Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură și societatea Recons Arad sunt parteneri ai evenimentului.  

Vineri, 30 iunie, începând cu ora 18, pe scena principală a festivalului vor urca: Victor Diaz, Dan Ciotoi, Yny Sebi, DJ Project și trupa Iris. Scena 2 este rezervată celor de la Daniel’s Brothers Band care începând cu ora 20 vă propun un concert live de muzică retro.

Sâmbătă, 1 iulie, tot de la ora 20, pe scena principală vor urca: Victor Diaz, Grupul Vouă, Mirabela Dauer, Rareș, Puya, Bogdan DLP. Pe Scena 2, tot de la ora 20 vor urca suflătorii de la Banater Musikanten.

Ultima zi de festival îi aduce la Arad pe Ștefan Bănică Jr., Dorian Popa și pe Lil Cagulă. Pe Scena 2 de la ora 20 revin cei de la Banater Musikanten.

Parcurile de distracții de la Festivalul Berii Arad sunt tărâmurile magice, unde distracția și jocul capătă noi înțelesuri atât pentru adulți cât și pentru copii. Cel mai mare Ferris Wheel, prezent vreodată în Arad, va putea fi încercat doar în acest weekend cu ocazia Festivalului Berii, iar copiii cu vârstă între 2 și 14 ani se vor putea bucura de ansamblurile de joacă cu zone de cățărat, tobogane, leagăne, balansoare, trambuline și insule de nisip.

„Primăria e partener al acestui eveniment. Noi am suportat din punct de vedere financiar partea de scenotehnică și onorariile artiștilor Ștefan Bănică Jr., Puya și Iris. Cred că va fi un eveniment pe care-l așteaptă arădenii, pentru că anul trecut a fost o reușită. Sunt convins că arădenii se vor bucura și de spectacol, de vreme bună și de bere. Am pus totuși o condiție: să se regăsească la vânzare și bere la 5 lei. Evident vor fi și sortimente mai scumpe, dar ne-am asigurat că arădenii vor găsi bere și la acest preț”, a  declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.  

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate atât în mediul online, (festivalulberiiarad.ro), cât și fizic, la intrările principale, (Podul Decebal și pasarela pietonală de pe mal) pe toată durata evenimentului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.