Ce atacant are UTA! „Eu, Ibrahimovici și Aguero suntem cei mai buni”

Ce atacant are UTA! „Eu, Ibrahimovici și Aguero suntem cei mai buni”

Nu mai e un secret pentru nimeni că, datorită prestațiilor excelente, atacantul „Bătrânei Doamne” Adrian Petre a captat deja atenția unor cluburi din țară și străinătate, care și-l doresc în curtea lor pe valorosul jucător.

„Un atacant român are tupeu: «Eu, Ibrahimovici și Aguero suntem cei mai buni. Nu sunt emotiv și nu mă inhibă dacă se speculează că sunt dorit de echipe mari»”, titrează Evenimentul Zilei, reluând o declarație a lui Adrian Petre făcută la Digi Sport: „Am un sezon foarte bun, eu nu sunt vreun tip emotiv și nu mă inhibă dacă se speculează că sunt dorit de echipe mari. La UTA nu am presiune, pentru că antrenorul nu prea are cine să bage în locul meu. În sezonul trecut nu prea am jucat, de multe ori nu prindem nici lotul, însă acum este altceva. La Steaua aș face față fără probleme! Sunt convins de asta, deși la UTA nu am presiune. Nu mă comparați însă cu Man. Dacă el nu prinde minute, eu de ce aș fi în aceeași situație? În plus de asta, jucăm pe posturi diferite, eu sunt vârf împins. Nu mă bucur când văd că Steaua are probleme în atac. Urmăresc toate meciurile lor, iar eu cred că Tudorie, deși este atât de contestat, are calități foarte bune”.

În ceea ce privește posibilitatea unui transfer curând al lui Adrian Petre, conducerea clubului UTA a clarificat lucrurile printr-un mesaj transmis de directorul general Codruț Grădinariu: „Petre va pleca exact în momentul în care acest lucru va fi benefic pentru club și pentru el. Nu arde casa ca UTA să trebuiască să vândă, oferte sunt și vor fi”.

  1. bvo! pustiul are tupeu. pozitiv desigur. sa ramana la UTA pana promoveaza si dupa un sezon de liga I poate sa plece. va fi mult mai castigat. daca pleaca acum merge pe bani putini

    Raspunde
  2. super atacant !! e mai bun ca Ibra!!! 😉

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.