Ce au ridicat polițiștii din CASA COPILOTULUI care A PRĂBUȘIT intenționat avionul Germanwings

Ce au ridicat polițiștii din CASA COPILOTULUI care A PRĂBUȘIT intenționat avionul Germanwings

Mai multe percheziții au fost efectuate, joi seară, de anchetatori în vestul Germaniei la domiciliul copilotului suspectat că a prăbușit intenționat avionul companiei Germanwings, dar și la casa părinților săi, unde acesta obișnuia să-și petreacă o parte din timp.

Un cordon de polițiști a înconjurat joi seară casa familiei Lubitz ale cărei jaluzele au fost trase în timpul investigațiilor.

„Perchezițiile se referă atât la apartamentul din Düsseldorf al copilotului, cât și la locuința din Montabaur”, a declarat procurorul Ralf Herrenbrück.

În jurul orei 19.45 GMT, anchetatorii au încheiat percheziția la locuința din Montabaur, oraș cu 12.500 de locuitori situat între Düsseldorf și Frankfurt.

O persoană, cu fața acoperită de o haină, a ieșit împreună cu anchetatorii care nu au făcut nicio declarație presei.

Aceștia au luat cu ei unitatea centrală a unui calculator, dar și o cutie și doi saci albaștri foarte probabil plini.

Procuratura efectuează, în paralel, percheziții „la Düsseldorf și în alte locuri”, pentru a găsi „elemente personale susceptibile să lămurească faptele”.

Anchetatorii vor merge și la domiciliile victimelor din regiune pentru a contribui la identificarea corpurilor prelevând amprente ADN.

Justiția franceză suspectează că Andreas Lubitz s-a prăbușit intenționat cu avionul Airbus A320 al companiei Germanwings pe care îl pilota, având la bord alte 149 de persoane, în timp ce comandantul de bord era blocat înafara cabinei.

Foto: bild.de

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.