Ce a făcut Tăriceanu în cadrul ȘEDINȚEI de plen a GUVERNULUI în momentul în care senatorii USR au scandat „Refuz, Refuz, Refuz acest abuz“ (FOTO)

Ce a făcut Tăriceanu în cadrul ȘEDINȚEI de plen a GUVERNULUI în momentul în care senatorii USR au scandat „Refuz, Refuz, Refuz acest abuz“ (FOTO)

Senatorul Uniunii Salvați România, Adrian Wiener, a făcut public, pe Facebook, momentul în care Tăriceanu a închis ședința plenului senatului, în urmă cu mai bine de 40 de minute (la ora postării știrii), din cauza senatorilor USR care au afișat pancarte pe care scria „Refuz, Refuz, Refuz acest abuz”.

„Tăriceanu a închis bruc ședința plenului senatului în momentul în care senatorii USR s-au ridicat cu pancarte și au și au scandat: Refuz, Refuz, Refuz acest abuz. Ședința se va relua în 30 de minute. De unde, atât de brutal, am fost întrerupți“, a scris Adrian Wiener pe profilul său personal de Facebook.

Foto: Facebook

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D471041889950049%26id%3D100011327267838&width=500″ width=”500″ height=”683″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true”></iframe]

 

 

  1. PĂi ce ar fi vrut să facă? Să-i mângâie pe spinare? Cu astfel de manifestări în Parlament unii nu sunt deloc obișnuiți. Uite că brevetează Nicușor golănia la nivel de Senat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.